Đilas Jeremića KRIVI za sve: Svi smo hteli Ponoša za kandidata, ali je Vuk SUJETAN (FOTO)

Ponoš je u večerašnjem gostovanju na televiziji koja se isto nalazi pod uređivačkom politikom Đilasa potvrdio da odustaje od stranačkog rukovođenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas u mediju, koji se nalazi pod njegovom uređivačkom kontrolom, lidera Narodne stranke Vuka Jeremića okrivljuje za stanje u opoziciji.

U listu Nova objavljen je tekst pod naslovom “Jeremić protiv predsedničke kandidature Ponoša”, koji aludira na to da su svi iz opozicije želeli da potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš bude kandidat, a da je to Jeremiću zasmetalo jer je sujetan.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsetimo, Ponoš je u večerašnjem gostovanju na televiziji koja se isto nalazi pod uređivačkom politikom Đilasa potvrdio da odustaje od stranačkog rukovođenja i otkrio zašto je doneo takvu odluku.

Foto: Printscreen

– Kod nas u stranci nije ni napravljeno po statutu tako da se ljudi pojedinačno kandiduju da budu potpredsednici. Neko ko je kandidat za predsednika bira svoj tim i porazgovara sa tim ljudima i onda to ide kao paket. Ja sam već ranije i pre nego što se ovo zakomplikovalo tokom ovih mesec dana, doneo odluku da ne budem deo tog tima – kazao je Ponoš, više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar