Đilas preko “Danasa” SVAĐA Jeremića i Ponoša: Raduje se SUKOBIMA unutar Narodne stranke (FOTO)

Đilas je i ranije pokušao da razori Narodnu stranku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Narodnoj stranci preti raspad zbog sukoba predsednika iste Vuka Jeremića i potpredsednika Zdravka Ponoša oko predsedničke kandidature, a lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas doliva ulje na vatru.

Nakon što je u opozicionim medijima krenula kampanja „Ponoš za predsednika”, koju je otvoreno podržao i Đilas, Jeremić je počeo da proverava lojalnost svojih saradnika.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas preko lista “Danas” koji je pod njegovom uređivačkom kontrolom svađa Vuka Jeremića i Zdravka ponoša, objavljujući tekst u kom ističe da je deo stranačkih funkcionera nezadovoljan odnosom koji je predsednik Narodne stranke Jeremić imao prema mogućnosti da Ponoš uopšte bude kandidat opozicije za predsednika države.

Foto: Printscreen

Podsetimo, Vuk Jeremić je pobesneo kad je video naslovne strane pojedinih hrvatskih medija koje favorizuje Ponoša, a ne njega. Svestan da se sukobu unutar Narodne stranke najviše raduje Đilas, koji je već pokušao da mu razori stranku preko Nikole Jovanovića, Jeremić je počeo da zove svoje saradnike i proverava koliko su mu lojalni. Premda stranku predstavlja kao demokratski orijentisanu, u kojoj stranački organi odlučuju o svemu, a ne samo jedan čovek, jasno je da mu stranka služi kao paravan za ostvarivanje nekih privatnih ciljeva, objašnjavaju izvori Objektiva, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar