Zoranine PODMUKLE igre! Za Amerikance prva na doručku, a kada neko protestuje, svaljuje sve na Vučića

Kad treba da se lobira, Zorana Mihajlović je prva da ponudi sve, a uvek gleda da se ne zameri ni svojim drugarima iz opozicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Licemerje i karijerizam ministarke Zorane Mihajlović nisu nikakva novost. Oduvek je poznata po svom oportunizmu, ili bolje rečeno borbi za samu sebe i svoje ciljeve. Nije nikakva tajna da za nju svi kažu da je “američki čovek”, jer se uvek i na svakom mestu hvali svojim relacijama u američkoj ambasadi, prva je na svim njihovim događajima, a posebno mesto ima na vandržavnim aktivnostima, poput doručka u Beton hali, koji je pre nekoliko dana upriličio za svoje najdraže saradnike u Srbiji američki ambasador Entoni Godfri.

Kad treba da se lobira ona je tu prva da ponudi sve, a uvek gleda da se ne zameri ni svojim drugarima iz opozicije, koji zauzvrat ne pominju Zoranu, a dobrodošla je na svim njihovim medijima. Tako i ovih dana, dok jedna grupa građana podržana od strane lidera Stranke slobode i pravde Dragan Đilasa i predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, protestuje protiv investicija Rio Tinta, niko ne skandira pogrdno Zorani, niko je ne pominje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Svi napadaju isključivo predsednika Vučića, koji ama baš nikakve veze nema sa tom investicijom, koja još nije ni odobrena, a kamoli započeta. Većinu dozvola je dala Vlada koju su kontrolisali Dragan Đilas i Vuk Jeremić do 2012. godine, a kasnije, u vreme SNS, glavni i jedini lobista za Rio Tinto bila je upravo Zorana. I, sada kada upravo Đilas i Jeremić zloupotrebljavaju narod, a predsednik Vučić je više puta ponovio da on lično neće dozvoliti da se bilo šta radi bez odluke i glasa naroda, nema Zorane da se oglasi oko bilo čega.

Pričaće ona danas i sutra i oko prava žena, oko rodne ravnopravnosti, oko mira u svetu, cveća i proleća, oko svega, samo neće ni jednu reč reći o svojim drugarima iz Rio Tinta. Čim se okupi neka grupa građana i proziva Vučića, koji nema nikakve veze sa tim, Zorana se ućuti, skloni se u stranu i čeka da sve prođe, a njeni drugari iz opozicije je, prećutnim dogovorom, za to vreme ne spominju. Jer, vrana vrani oči ne vadi. A ti Vučiću, kao i do sada, vadi kestenje iz vatre, koje je neko drugi ubacio da bi se njime sladio!

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Nista neobicno. Pa ona sve radi protiv Vucica. Da Vucic nije stopirao njene planove Srbija bi ostala i bez gasa i struje.

    Odgovori

Ostavite komentar