Dnevni horoskop za 25. novembar: Rakovi, obratite pažnju na ZDRAVLJE, Ribe, imate dobre poslovne IDEJE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Napetost početkom dana uspešno menjate sa solidnim poslovnim završetkom. Negujte strpljenje jer vam to najviše fali. Danas vaše emotivno partnerstvo može imati prizvuk nevoljne obaveze. Organizujte provod sa prijateljima. Solidno zdravlje.

BIK

Danas ste bez velikog razloga zabrinuti za poziciju na poslu. Imate utisak da vam neko radi o glavi. Veoma ste nedostupni kada je polje ljubavi u pitanju. Partner se distancirao od vas. Proći će brzo vaše čudno raspoloženje. Odlično se osećate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Danas ne možete da uradite sve što planirate pa će nervoza i panika biti na vrhuncu. Pokušajte da ne tražite savršenstvo od vaših saradnika. Tobogan na kojem stojite nije primamaljiv za vas i partnera, nervoza je prisutna. Nemate tegobe.

RAK

Povucite danas malo brže poteze da bi ušli u bolji ritam posla. Imate saradnike koji su uz vas. Ne igrajte se vatrom u partnerstvu jer možete dobro da se opečete. Idite poznatim stazama ljubavi. Imate problem sa disajnim organima i alergijom.

LAV

Danas ste u fazi sažaljenja, to vam neće pomoći da prevaziđete poslovne greške. Pokušajte da nađete motive za takav osećaj. Odnos sa partnerom može biti narušen isključivo vašim ponašanjem. Balansirajte svoju ličnost. Vaše zdravlje je dobro.

DEVICA

Odbacite loše obrasce kako bi trebalo da se ponašate zbog drugih. Budite fleksibilniji i prilagodljivi pa ćete završiti više od očekivanog. Napravite prvi korak u emotivnom odnosu. Objasnite partneru koliko vam je stalo. Stabilno je zdravlje.

VAGA

Danas biste se radije odmorili i predahnuli ali nećete moći da se opustite. Ritam vašeg posla ne dozvoljava pauzu ni predah. Danas imate potrebu da razgovarate na iskren način sa partnerom ali on nije dostupan. Imate manji problem sa ishranom.

ŠKORPIJA

Danas ste pod snažnim pritiskom i stresom pa nije pametno da ulazite u svađe i sukobe. Imate dobru poslovnu ideju koju nećete danas realizovati. Dan je za odmor i relaksaciju samo da ne kritikujete emotivnog partnera. Zdravlje je dobro.

STRELAC

Pokušajte da svedete finasijske i poslovne račune. Ako vam je to problem obratite se osobi koja to ume da uradi za vas. Krajnje je vreme da postanete manje imuni na osećanja i pravu ljubav. Pričajte o ljubavi. Imate dosta dobro zdravlje.

JARAC

Nemate vekike izazove u današnjem danu, sve u dobrom redu a vi ste u dobrom raspoloženju. Malo ste postali hladni u ljubavi. Zatvorili ste se u svoju ljušturu. Nemojte se onda čuditi što je partner nezadovoljan. Nemate veće zdravstvene probleme.

VODOLIJA

Danas imate šansu da briljirate na poslu ili u dnevnim obavezama. Budite ponosni ste na sebe i svoje uspehe. Veoma ste nesigurni kada je ljubav aktuelna. Nemoguće je da vam se neko približi. Opustite svoje emocije. Zdravlje dosta stabilno.

RIBE

Vi ne stojite u mestu i stalno ste u pokretu. Imate dobre predispozicije da dobijete odličan posao koji želite. Dobro plaćen posao a sa kreativnim idejama. Partner se ponaša veoma čudno i u vama budi određenu sumnju. Nemate zdravstvene tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar