Aida Ćorović na Makišu sa Đilasom, Jeremićem i Marinikom: Pohitala da SPREČI GRADNJU metroa (VIDEO)

Ćorovićeva pohitala u prve redove da zaustavi početak radova na izgradnji metroa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Aktivistkinja za ljudska prava, Aida Ćorović došla je na Makiš, na unapred organizovani protest perjanica opozicije, lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić i lidera Narodne stranke Vuka Jeremića.

Ćorović želi da zajedno sa opozicionarima komanduje zaustavljanju gradnje beogradskog metroa, čiji projekat građani prestonice čekaju decenijama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inicijator za ovaj protest, na kom se traži obustavljanje izgradnje vitalnog projekta veoma značajnog za Beograđane, bio je ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta. Na Ćutin poziv se prvi odazvao Dragan Đilas, kako bi kaznio građane Beograda i sprečio početak radova na izgradnji metroa, pošto on za vreme svoje vlasti nije bio kadar da započne ove radove.

Đilas punio svoje džepove dok je građane LAGAO o metrou: Sad hoće da SPREČI izgradnju (VIDEO) 

Ćorovićeva, koja je došla u centar pažnje nakon što je pre nekoliko nedelja kršila javni red i mir u centru Beograda, kada je jajima gađala mural Ratka Mladića, pohitala je sada da stane na čelo sa opozicionarima i spreči početak radova na izgradnji beogradskog metroa.

Podsetimo, danas su zvanično počeli radovi na izgradnji metroa u Beogradu, projekta koji su građani dugo čekali, a kako se može videti po reakcijama opozicije u Srbiji se ovo nikako ne dopada, pa žele da uskrate Beograđane i zaustave ovu gradnju.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Što šid nije na čelu neke akcije sa se u sandžaku sagradi neki most,obdanište,ambulanta u nekom udaljenom selu itd.

    Odgovori
  2. Šta ta Aida Ćorović traži i Beogradu? Neka svoju mržnju prema svemu što je dobro traži u svom mestu odakle je došla. Znam, ne da Đilas novac tako lako jer "je teškom mukom stekao",,, njemu je cilj da samo Beograd ne napreduje...

    Odgovori

Ostavite komentar