Novaković OSRAMOĆEN pobegao od novinara: Koristi Đilasov i Jeremićev recept za nezgodna pitanja

Nekada perjanica Pajtićeve i Đilasove Demokratske stranke za koga se vezuju brojne afere danas je osramoćen od strane novinara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Borislav Novaković, ponovo optužije bez ikakvih dokaza gradsku vlast, a sebe proglašava kao stručnjaka za sve oblasti. Tako je da današnij konferenciji za novinare ispred Spensa u Novom Sadu, predstavio sebe kao tobož velikog građevinskog i arhitektonskog eksperta, mlatio papirima u koje se izgleda samo on razume!

Nekada perjanica Pajtićeve i Đilasove Demokratske stranke za koga se vezuju brojne afere, a danas Jeremićev glavni čovek za Novi Sad, sricao je kao naučenu pesmicu ono što je pročitao u papirima o građevinskim projektima vezanim za halu Spens.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako ništa nije razumeo, to ga nije sprečilo da održi slavodobitan govor, a onda je usledio hladan tuš – novinari su počeli da postavljaju nezgodna pitanja.

Novaković je potom odbio da odgovara na pitanja novinara koji su ga pitali kako sada priča o Spensu koji je za vreme njegovog mandata na mestu gradonačelnika Novog Sada bio uništavan do te mere da je umalo otkazano Evropsko prvenstvo za rukometaše.

– Ne želim da odgovaram na pitanja – rekao je Novaković pritisnut nezgodnim pitanjima.

Na pitanje kako je urađen asfalt na Bulevaru Evrope, Novaković takođe nije imao odgovor.

Novaković je posramljen pobegao od novinara kada su upitali kako komentariše razbijanje prostorija SNS u Novom Sadu.

Izgleda da je Bora Novaković naučio najbolju lekciju od svog šefa Vuka Jeremića i Dragana Đilasa – kada novinari postavljaju pitanja, trbe ih izvređati ili pobeći. Demokratski nema šta.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: nsuzivo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar