TOTALNI UDAR Đilasa na Jeremića: Preko svojih novina poručuje članovima Narodne stranke da ga OTERAJU

Dragan Đilas je na ovaj način već uništavao stranke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ata Images

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas odlučio je preko svojih medija da brutalno udari na lidera Narodne stranke, Vuka Jeremića sa namerom da ga otera iz sopstvene stranke!

Naime, na naslovnoj strani “Danasa” koji je pod uredničkom kontrolom Dragana Đilasa se našao tekst sa naslovom “Suština problema je u Vuku Jeremiću”, a u pitanju je intervju sa Vladimirom Kovačevićem, dojučerašnjim predsednikom Odbora za privredu i preduzetništvo Jeremićeve stranke.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kovačević u ovom intervjuu između ostalog navodi da je suština problema u lideru stranke, koji nije prihvatio njegove ideje zbog čega je došao u stranku i da narod, kog zanima kako će živeti, Vuk Jeremić ne razume.

Foto: Printskrin

Ovakvim tekstovima lider Stranke slobode i pravde očigledno preko svojih novina poručuje članovima Narodne stranke da moraju da oteraju Vuka Jeremića, pa će ih kao i malu Demokratsku stranku primiti u svoj savez, nakon što je oterao sve jake lidere iz te stranke.

Dragan Đilas je na taj način uništavao sve stranke, pa ih primao u svoj savez, a izgleda da se ovaj put usredsedio na Vuka Jeremića kog neopisivo želi da otera u političku penziju.

Podsetimo, Jeremićevu stranku napustili su u poslednje vreme, osim Kovačevića, Borivoje Borović, Danilo Ikodinović, Vladimir Vučinić, Nikola Jovanović…

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar