Đilas napravio “levičare, socijaliste” da ruši Tadića i SPS u Beogradu! (VIDEO)

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas vodi kampanju kojom želi da predstavi sebe kao jedinog lidera opozicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Milena Repajić iz Partije radikalne levice gostovala je na televiziji N1 koja se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera stranke Dragana Đilasa gde je pričala o tome da sa svojom partijom želi da izađe na izbore u Beogradu.

S obzirom na to kome Đilas poklanja medijski prostor, ovo je čist pokazatelj da na sve načine želi da opstruira predsednika Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića i Socijalističku partiju Srbije na izborima u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Odluku da izađemo na beogradske izbore doneli smo jer smo nastali kao politička stanka sa jednim od ciljeva, jedan od ciljeva svake političke partije jeste izlazak na izbore. Ovu odluku smo doneli pre svega u skladu sa svojim mogućnostima i kapacitetima jer smatramo da je vreme da se jedna leva, socijalistička opcija pojavi na glasačkim listićima. Mi smo mlada partija i nastali smo pre godinu dana. Imali smo neki proces ujedinjenja pre toga ali prosto u ovom trenutku možemo izaći na beogradske izbore i zbog toga smo se za to odlučili – rekla je Milena Repajić iz Partije radikalne levice.


Đilas je napravio Partiju radikalne levice, koja izlazi na izbore u Beogradu, samo kako bi umanjio glasove Tadićeve i Dačićeve stranke.

Đilas likuje: Jeremiću se raspada stranka, odoše mu ključni ljudi!

Podsetimo, lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas vodi kampanju kojom želi da predstavi sebe kao jedinog lidera opozicije. Na portalu “Direktno.rs” koji se nalazi pod njegovom uređivačkom kontrolom objavljena je statistika koliko odsto podrške svaka opoziciona stranka u Srbiji ima.

U tekstu se navodi da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ima samo dva odsto čime je Đilas Jeremiću poručio da je nebitan, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar