Đilas se predstavlja kao vođa opozicije, Jeremiću poručio: Nebitan si, po mom istraživanju imaš dva odsto

Đilas ne odustaje od ideje da bude vođa opozicije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Lider Stranke slobode i pravde, Dragan Đilas vodi kampanju kojom želi da predstavi sebe kao jedinog lidera opozicije.

Naime, na portalu “Direktno.rs”, koji je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, objavljena je statistika koliko odsto podrške svaka opoziciona stranka u Srbiji ima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi u pitanju je telefonska anketa, kojom tvrde da Đilasova stranka ima 16.8 odsto, dok stranku, po njima, Vuka Jeremića podržava 2 odsto građana.

Đilas je ovom vešću Jeremiću poručio:

– Nebitan si, prema mojim istraživanjima imas samo dva odsto!

On je objavio da je njegova stranka Slobode pravde i pravde prednjači u odnosu na ostatak opozicije sa 16, 8 posto ispitanika koji je podržavaju.

Svakako da su ovi procenti samo Đilasova imaginacija i želja da bude glavni opozicioni igrač, jer je i sam svestan koliko loš rejting ima u javnosti.

Foto: Printscreen/Drektno

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Dugo sam razmišljao i pokušavao da se setim na koga mi ova dva opskurna lika podsećaju. Setio sam se konačno kada sam slučajno ponovo natrčao na YT - bu na sekvence iz filmova Stanlio i Onlio. Fali koji kg jednom od njih ali glavom jako liči na Stanlia, a drugi sa ušima kao Damba podseća na Onlia. Ostavljam vam na volju da odlučite koji je koji. Po slikama na naslovnici meni je prvi Stanlio, a drugi Onlio.

    Odgovori

Ostavite komentar