Bratislav Jugović NOKAUTIRAO vaspitačicu: Narodni poslanik napravio INCIDENT koji se još prepričava

Jugović fizički demonstrirao silu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic, Tv Informator

Narodni poslanik i član Glavnog odbora SNS, Bratislav Jugović udario je vaspitačicu M. N. pesnicom u bradu i prošao bez ikakvih sankcija i posledica. Incident koji je svojevremeno uznemirio Čačane desio se leta 2005. u odmaralištu “Ovčar” u Ulcinju, gde su boravila deca iz predškolske ustanove “Radost”, u kojoj je pomenuta vaspitačica radila, a Jugović u istoj volontirao.

Kako saznajemo od izvora koji je odlično upućen u ovaj nemili događaj, povod da se tada dvadesetpetogodišnji Jugović fizički obračuna sa ženom za rubriku je “verovali ili ne”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jugović se kao mladi volonter šegačio sa nekim stvarima koje su koristila deca, na šta je vaspitačica M. N. reagovala sakrivši te stvari. Onda je on zahtevao da mu se te stvari vrate, zapretivši da će svašta uraditi. Niko tu pretnju nije uzimao za ozbiljno, naravno, jer niko nije mogao ni da pomisli da će Bratislav od takve gluposti napraviti veliki skandal koji neki Čačani još uvek pominju – prepričava naš sagovornik okolnosti koje su bile uvertira za Jugovićev brutalni napad na vaspitačicu.

DECA VRIŠTALA

Sadašnji poslanik SNS je u toku iste noći kada je upozoren, oko dva sata i trideset minuta iza ponoći, ušao u sobe gde su spavala deca i njihovi vaspitači, pa ih polivao vodom iz kofe!

– Ne moram vam ni pominjati koliko je to bilo stresno za decu i njihove pedagoge da ih neka budala na taj način probudi iz dubokog sna. Unezverena dečica su plakala i vrištala, nastao je opšti haos i lom. Tadašnja vaspitačica M. N., koja je kasnije bila direktorka Predškolske ustanove, a sada je u penziji, na poziv čuvara izašla je da vidi šta se to zbilo. Pitala ga je, a on joj je rekao da volonter poliva vodom iz kofe, ide po sobama i sipa po glavama deci i vaspitačima – nastavlja šokantnu ispovest o Jugoviću naš izvor.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE PRIČE I OSTALE AKTUELNE TEME ČITAJTE U SUTRAŠNJEM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar