Jeremić se okružio PADAVIČARIMA: Izaberi goreg od sebe da te nikad ne smeni! (VIDEO)

Za potpredsednika stranke uzeo Miroslava Aleksića koji se tokom školovanja "proslavio" uglavnom dvojkama, a ni padanje na popravne ispite mu nije bilo strano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić koji se izdaje za velikog intelektualca, iako nije pokazao ni bistrinu, a još manje politički talenat, okružio se kadrovima za koje nikada ne postoji mogućnost da mu budu konkurencija.

– Pošto ste fizičar, možete li nam reći kako glasi Prvi Njutnov zakon? – glasilo je pitanje novinarke na jednoj konferenciji za medije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pitanje je bilo upućeno tadašnjem ministru spoljnih poslova Srbije Vuku Jeremiću. Posle kratke pauze u kojoj je bila primetna nelagodnost, Jeremić je počeo da se smeši uhvaćen u neprijatnoj situaciji. Odgovorio je da nije očekivao takvo pitanje.

Kako glasi Prvi Njutnov zakon nismo saznali, mada većina građana Srbije to zna još iz osnovne škole. Jedino ne znaju ovi “genijalci” koji zamišljaju da su rođeni da vladaju tom većinom.

Ipak, lider Narodne stranke pobrinuo se da i pored svog antitalenta za politiku ostane neprikosnoven.

Tako je za potpredsednika stranke uzeo Miroslava Aleksića iz Trstenika koji se tokom svog školovanja “proslavio” uglavnom dvojkama, a ni padanje na popravne ispite mu nije bilo strano. Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Alo

Komentari (1)

  1. Posten Covek,brani Postene jer ima obraza i casti.a NE posten Covek brani lazove,lopove,manipulatore i one zadnje,otpad drustva KRIMINALCE.

    Odgovori

Ostavite komentar