MAJKA uhapšene braće Jojke: “Džonić LAŽE” – pa progovorila o porodici Đokić

Goran Džonić je posle hapšenja označio braću Konstantina i Kostadina Miloševića, koji su poznati po nadimku Jojke, kao svoje pomagače

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Milijana Đorđević, majka Konstantina i Kostadina Miloševića iz Moravca kod Aleksinca, kojima je juče određeno zadržavanje do 30 dana nakon što ih je Goran Džonić naveo kao svoje pomagače u zločinu ubistva tročlane porodice Đokić, kaže da su njeni sinovi “nevini i da su za ubistvo saznali iz medija”.

– Moja deca su za zločin čula iz medija. Ljude za koje se sumnjiče da su navodno ubili nisu ni poznavali! Šokirani smo i mnogo uznemireni lažima koje čitamo o njima – kaže ona:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Demantujemo apsolutno sve. Policiji smo dali dokaz, video-snimak sa naše nadzorne kamere, koji pokazuje vreme dolaska i odlaska mojih sinova tog dana kada su ubijeni Đokići. Stariji sin je bio s porodicom, dok je mlađi bio s devojkom, i oni su došli kući. Sve to je dokumentovano i nema dokaza protiv njih, sem reči tog Gorana Džonića.

Ona dodaje da su njeni sinovi nakon ubistva Đokića otišli u inostranstvo.

Progovorila ŽENA osumnjičenog za UBISTVO Đokića: Postoji DOKAZ koji pokazuje da je moj muž nevin

– Da su krivi, ne bi se vratili u Moravac da ih policija ispituje kao slobodne građane – kaže za Kurir majka braće Miloševića.

Podsetimo, Goran Džonić je posle hapšenja označio braću Konstantina i Kostadina Miloševića, koji su poznati po nadimku Jojke, kao svoje pomagače i kao osobe koje su ga naterale da počini zločin, a jednog od braće je označio i kao direktnog izvršioca trostrukog ubistva.

Džonić 50.000 evra dobio kao NAGRADU: Otkrivamo koliko je ZAPRAVO novca Goran Đokić krio u gepeku

Međutim, Milijana Đorđević tvrdi da su im nadležni rekli da osim Džonićevog iskaza, oni nemaju druge dokaze protiv Miloševića.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir, kurir.rs

Komentari (3)

  1. Dakle otišli iz zemlje po ubistvu?! A ja mislila oni bili sve vreme u Austriji pa imaju alibi. Kad su postavili i zašto sigurnosne kamere? Ono što onaj očajnik i beskičmenjak priča pije onda vodu. Jaaaa, nisu se znali, trt miljojka. Pa da nisu došli iz Austrije njihove vlasti bi ih same predale na zahtev. Onaj Džonić je najkrivlji kao beda od čoveka na koji god način učestvovao, bruka od karaktera. Ovi krimosi, pa to im je u opisu posla ako su bili rešili niko onog zelenaša ne bi spasio.

    Odgovori

Ostavite komentar