Lopovu koji je nasred ulice opljačkao starca određeno ZADRŽAVANJE: Čeka se odluka o PRITVORU

Javnost je šokirao snimak sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako B. M. prilazi B.S.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Printscreen/Instagram

Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom B.M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Razbojništvo. Naime, osumnjičeni je u utorak oko 14 časova u ulici Petra Kolendića, na Zvezdari, oštećenog B.S. (64) oborio na zemlju, pa upotrebom sile, iz džepa njegove jakne uzeo novac u iznosu od 245.000,00 dinara i pobegao sa lica mesta.

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Policijski službenici MUP, PU za grad Beograd, PS Zvezdara prikupili su dokaze iz kojih proizilazi osnov sumnje da se u radnjama osumnjičenog B.M. (36) stiču svi bitni elementi krivičnog dela Razbojništvo. Osumnjičeni B.M. (36) je deo oduzetog novca potrošio na kocku, heroin i garderobu, a zatim je od preostalog dela novca kupio 1.200 evra, piše Informer.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Navedena opojna droga heroin, kao i novac u iznosu od 1.200 evra su pronađeni i oduzeti od osumnjičenog uz potvrdu o privremeno oduzetim predmetima.

Nasilnik usred bela dana mučki PRETUKAO i pokrao starijeg muškarca na Zvezdari: Pobegao kukavički (VIDEO)

Osumnjičeni B.M. (36) biće saslušan 22.10.2021. godine pred postupajućim zamenikom javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, nakon čega će u zavisnosti od njegove odbrane, kao i od činjenice da li je osumnjičeni ranije osuđivano lice, biti doneta odluka o predlaganju pritvora.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)


U daljem toku dokaznog postupka tužilaštvo će ispitati oštećenog B.S. (64), eventualne svedoke, pribaviti snimke sa sigurnosnih kamera, po potrebi naložiti veštačenja i izvesti druge dokaze, nakon čega će biti doneta odluka o daljem postupanju, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Nasilnik usred bela dana mučki PRETUKAO i pokrao starijeg muškarca na Zvezdari: Pobegao kukavički (VIDEO)

Podsetimo, javnost je šokirao snimak sa sigurnosnih kamera na kom se vidi kako B. M. prilazi B.S. koji se jedva kreće, obara ga na beton i iz unutrašnjeg džepa mu otmi novac.

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar