Pet soba, nekoliko kupatila, STAKLENA terasa: Anastasija uhvaćena dok je obilazila svoj novi LUKS dupleks

Pevačica radove u skupocenoj nekretnini privodi kraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić,Printscreen

Poslednjih meseci mnogo se priča o stanu u koji se useljavaju pevačica Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić, a u pitanju je luksuzna novogradnja u stambenom kompleksu u srcu Beograda, a poslednjih dana čini se da je sređivanju novog doma došao kraj.

Ekipa emisije “Paparaco lov” Anastasiju je snimila baš na Dorćolu, gde se izvesno vreme zadržala u frizerskom salonu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iz salona je izašla u potpuno drugačijem izdanju, a na Dorćolu se nije zadržavala, već je sela u auto i odvezla se do svog šminkera. Produžila je zatim u porodičnu vilu u Ljutice Bogdana, posle čega se uputila na jedan gradski događaj.

Foto: Paparazzo lov/printscreen

Narednog dana, Anastasija je obilazila radove u svom novom dupleksu, u kom će otpočeti zajednički život s Kuljićem, koji trenutno boravi u Americi. Kako se navodi, njihovo novo ljubavno gnezdo prostire se na čak 200 kvadrata, a stan su navodno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

-Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju – rekao je izvor nedavno za medije.

U nastavku teksta pogledajte izgleda zgrada gde se Anastasija seli, a u čijoj blizini je uhvaćena:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar