“Videćeš ti svog Boga, uništiću te”: Pevačica godinama UZNEMIRAVALA Marinu Tucaković?!

Isplivale šokantne tvrdnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon smrti kantautorke Marine Tucaković isplivale su jezivi detalji o njenom životu, kao i o pevačici koja ju je poslednjih godina navodno žestoko maltretirala i uznemiravala.

– Pošto nije imala uspeha sa novim albumom, ta pevačica je najpre pozvala Marinu i tražila joj da joj vrati sve pare – rekao je dobro obavešten izvor za Skandal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Žalila se da su pesme katastrofa, da se ne vrte ni na radiju, a o nastupima nema ni govora. Za sve je krivila Marinu kao da je ona žena mogla uvek da garantuje da će sve što napiše da bude bomba. Siktala je: “Dala sam ti pare unapred, na šta ovo liči?! Videćeš ti svog Boga, uništiću te” – dodaje izvor dalje.

– Marina nije znala šta da radi i kako da je se otarasi, a opet nikom nije htela ni da se požali. Uvek je saslušala tu pevačicu i obećala joj da će joj odraditi dve ili tri pesme gratis, samo da je skine s grbače. I tako je i bilo, ubrzo joj je poklonila dve pesme koje su zaista bile dobre i dobro su prošle, međutim, ta pevačica nikad nije postala zvezda. Znaju mnogi za nju, ali njena karijera nije ništa specijalno – zaključio je izvor za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar