Tadić: “Opozicija tone kao Titanik, a Đilas, Jeremić i ostali se bore za mesto kapetana na tom brodu”

Ne mogu birači verovati onima koji su se odrekli svega što su do juče bili, istakao je Tadić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bivši predsednik Srbije i Demokratske stranke i sadašnji lider SDS, Boris Tadić, oštro je prokomentarisao situaciju u opoziciji i činjenicu da nijedan član iste nema kandidata za predsednika koji bi bio zajednički kandidat cele opozicije.

– Ne mogu birači verovati onima koji su se odrekli svega što su do juče bili, koji govore jedno, a rade drugo. Nemaju Đilas, Jeremić i Lutovac ekskluzivno pravo ni na šta i notorna je neistina da bi njihov eventualni kandidat za predsednika bio zajednički kandidat cele opozicije – rekao je Tadić i dodao:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dosta sam ćutao o stvarima u DS. Demokratska stranka je 2012. godine postala talac vrlo određenih pojedinaca i njihovih interesa!

Podsetimo, opozicioni blok, čiju okosnicu čini Stranka slobode i pravde, Demokratska i Narodna stranka potpuno je isključio saradnju sa bivšim predsednikom Srbije i predsednikom Socijaldemokratske stranke, Borisom Tadićem.

Naime, Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac opasno su “udarili” na svog političkog oca Borisa Tadića, a kampanju protiv njega organizuju već duži period.

Nakon ovakve odluke, postavlja se pitanje kakva bi ova “ekipa” bila prema narodu ako se ovako ponašaju prema čoveku koji ih je stvorio i dao svu moć i omogućio sve funkcije preko kojih su se Đilas i Jeremić domogli ogromnih svota novca.

Boris Tadić je jednom prilikom i rekao da je Dragan Đilas u politiku ušao zbog njega i da mu je on primer koji je sledio, ali izgleda da je sada Tadić za Đilasa nepoželjan.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar