Ustaška NEMOĆ! Prave se pametniji od EU i priznaju: “EU pohvalila Srbiju i Vučića i mi smo jako NESREĆNI”

Ovakav postupak samo obelodanjuje ustašku nemoć

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajković

Hrvatski “Večernji list” objavio je tekst u kom je priznao da je Evropska unija pohvalila Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Naime, hrvatski mediji su, nakon što je Srbiji u pregovorima sa Evropskom unijom (EU) preporučeno otvaranje dva nova klastera, u svoj svojoj nemoći da ispadnu pametniji od same Evropske unije, priznali da je EU pohvalila predsednika Vučića, čime su pokazali da su zbog toga duboko nesrećni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To ih je podstaklo da preko svojih medija objavljuju nekakve detalje evropskog izveštaja za zemlje Zapadnog Balkana, tvrdeći da su delovi izveštaja fabrikovani.

Evropska komisija konstatovala je veliki napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oporezivanja i energetike.

Ovakav postupak hrvatskih medija samo obelodanjuje ustašku nemoć zbog priznanja koje su Srbija i predsednik Vučić dobili od Evrope.

Očigledno, ne mogu da podnesu što je Srbija bolja u svemu zahvaljujuči velikom trudu predsednika Srbije, a uskoro će ih preteći i po BDP-u.

Podsetimo, evropska komisija će u okviru godišnjeg Izveštaja o Srbiji preporučiti otvaranje klastera 3 ( Konkurentnost i rast) i 4 ( Zelena agenda i održiva povezanost). Komisija u Izveštaju, koji će predstaviti sutra u Strazburu, konstatuje napredak Srbije u usklađivanju sa EU merilima posebno u oblasti politike oprezivanja i energetike, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar