EKSKLUZIVNO

Pojavile se NOVE bezobrazne slike: Dijana Hrkalović zadiže suknju i pokazuje haltere! (FOTO)

Objektiv je došao u posed nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, koju mediji Dragana Đilasa maltene predstavljaju kao vrsnog intelektualca, dok je bila u MUP, od te institucije pravila je leglo bluda i razvrata. Kako tvrde sagovornici Objektiva, sastanke u prostorijama MUP nemali broj puta držala je mamurna i pod uticajem opijata, ali i neprimereno obučena za jednu takvu instituciju.

Kabinet Ministarstva policije služio joj je za pravljenje najvulgarnijih fotografija, koje je slala jednom uticajnom ministru, ali i kriminalcima sa kojima je održavala lične kontakte.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Objektiv je došao u posed nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao, ali i čime se bavila za vreme radnog vremena.

Ko je bio Gale s kojim je Ognjanović pričao o DIJANI? Kum Luke Bojovića ubijen 10 dana nakon RAZGOVORA 

NEZRELO PONAŠANJE

Stručnjak za bezbednost Miroslav Bjegović za naš list kaže da je Hrkalovićevu neko štitio čim je mogla tako nezrelo i bahato da se ponaša.

– Bahato ponašanje bivše državne sekretarke može biti isključivo tolerisano od onog ko ju je postavio na tu funkciju, tj. ministar unutrašnjih poslova koji mora snositi odgovornost za njeno ponašanje i za sve kriminalne radnje koje su počinjene u lancu subordinacije. Prosto je neshvatljivo, politički i profesionalno, da neko sa 29 godina i samo par godina radnog iskustva može biti na mestu zamenika ministra policije. Zato u jednu ruku ne treba da nas iznenađuje njeno nezrelo i bahato ponašanje s obzirom na moć koju je dobila – zaključuje Bjegović.

PIŠE: EKIPA OBJEKTIVA

NASTAVAK OVE PRIČE I OSTALE AKTUELNE TEME PROČITAJTE U SUTRAŠNJEM ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA.

Foto: Objektiv.rs

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

  1. Privatne fotografije ali iz kabineta i u radno vreme. Ovd3 je jedino piyanje koliko je duboko upleten ministar mupa bivsi, sadasnji ministar vojni i koliko on konkretno treba da odgovara za ovu. Nista vise

    Odgovori

Ostavite komentar