“Bilo, ne ponovilo se”: Emina Jahović je imala 17 godina kada se udala za ALADINA – ovo su DETALJI braka!

Mnogi ne znaju da je Emina pre Mustafe već imala jedan brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Svima je dobro poznato to da je pevačica Emina Jahović bila u braku sa turskim pevačem Mustafom Sandalom, sa kojim ima dva sina. Međutim, mnogi ne znaju da to Emini nije bio prvi brak.

Ona se, kada je imala samo 17 godina, udala za svog tadašnjeg dečka, Aladina Đulovića, koji je takođe iz Novog Pazara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nažalost, ovaj brak je potrajao samo šest meseci, a Emina je kasnije izjavila kako je bila previše mlada.

– Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi. Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – rekla je ona, a preneli su domaći mediji.

Svojevremeno je njen bivši svekar Rustem Đulović za domaće medije između ostalog otkrio i kako je izgledala Eminina i Aladinova svadba.

– Emininu porodicu poznajem dugo, sa njenom majkom Senijom išao sam u osnovnu školu u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voleli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kada se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro ceo grad je bio na veselju – rekao je on za Blic Puls.

Ipak, kako je naveo, problemi su nastali kada je Jahovićeva poželela da bude pevačica.

– Sve je bilo u najboljem redu dok Emina nije poželela da bude pevačica. Nekako ju je to privlačilo, scena, publika i sve to što nosi taj svet. Silno je želela da bude popularna, ali sam mislio da će je proći. Njih dvoje su živeli sa nama u kući i Emina je počela sve više da traži da snimi prvi album. Rekao sam joj da u mojoj kući ne može da bude pevačica već porodična žena koja će voditi računa o kući, deci i porodici – objasnio je Đulović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tada je dodao i da je njegov sin uništio sve uspomene na Eminu.

– Bukvalno ne postoji ni jedna jedina fotografija ili snimak sa te svadbe. Nakon razvoda smo obrisali i uništili sve što je postojalo, jer on nije želeo da bilo ko od nas ima sećanje na taj period. Ako mi verujete, ni u familiji nema nijedne fotografije – zaključio je Rustem u intervjuu za pomenuti medij.

Ovaj intervju je neko kasnije objavio na Aladinovom profilu na Fejsbuku, a on je ispod toga napisao komentar: “Ajoj! Bilo, ne ponovilo se! Rustem je najjači”.

On je stavio i emotikon koji plače od smeha i ovime stavio do znanja svima da zaista hoće da izbriše pevačicu iz svog života.

Aladin je danas oženjen, ima troje dece i i dalje živi u Novom Pazaru, gde vodi privatan biznis.

 

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar