JEREMIĆ UKOPAN! Ćulibrk očajnički pokušao da opravda njegovu laž: Voditeljka ga razmontirala (VIDEO)

Voditeljka je rekla da je Vuk Jeremić nju optužio da ga je lažno citirala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Voditeljka Prve TV Marija Savić Stamenić u jutarnjem programu oštro je demantovala laž predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića, dok je glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk, koji je u tom trenutku gostovao u njenoj emisiji, neuspešno pokušao da ga opravda.

Naime, ona je rekla da je Vuk Jeremić nju optužio da ga je lažno citirala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada ste pomenuli Vuka Jeremića, ja moram ovo da kažem, pošto je mene juče Vuk Jeremić optužio da sam ga lažno citirala, kada sam citirala njegovu izjavu: “Tada za vreme njihove vlasti je pravac spoljne politike bila Evropa, danas je jedini cilj srpske spoljne politike da ne dođe do stranog uticaja na domaće prilike koje bi pomogle da se dođe do promena u Srbiji” međutim on je rekao da sam ja slagala – rekla je voditeljka.

Milan Ćulibrk je očajnički je pokušao da opravda Jeremića rekavši da ne može da se seti da li je drugi deo rečenice citirala u smislu “s ciljem da se promeni vlast ovde”, na šta ga je voditeljka pitala da li to stvarno menja suštinu ovde i zaključila da je to njoj kao novinaru još gore da neko spolja treba da menja vlast u našoj zemlji.

Naime, ona je rekla da je Vuk Jeremić nju optužio da ga je lažno citirala.

Podsetimo, Vuk Jeremić je u gostovanju na televiziji N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, sam sebi skočio u stomak u neuspešnom pokušaju napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića kada je otkrio da je spoljna politika Srbije borba protiv “stranog uticaja na prilike u Srbiji”. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar