Ovo je 5 NAJVEĆIH LAŽI Vuka Jeremića: Dokazi da je oduvek bio u sukobu sa istinom! (VIDEO)

Lideru Narodne stranke laganje nije strano

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Gerald van Daalen/AFP

Iako su se svi zapanjili sa kakvom lakoćom je lider Narodne stranke Vuk Jeremić slagao da novinarka TV Prva Marija Savić Stamenić nije govorila istinu kada je citirala njegovu izjavu, ovo nije prvi put da je Jeremić u sukobu sa istinom. Zbog toga je važno podsetiti se pet najvećih laži lidera Narodne stranke.

LAŽ BROJ 1

13.01.2019. – Vuk Jeremić u tvitu iznosi “saznanja iz diplomatskih krugova” da Ana Brnabić planira da se povuče sa premijerskog mesta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prošlo je tačno 1.008 dana a Ana Brnabić je i dalje na premijerskom mestu. Od tada se učlanila u SNS i dobila značajnu funkciju u stranci!

LAŽ BROJ 2

28.07.2018. – Jeremić iznosi “saznanja” da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom 2018. da stavi potpis na prijem tzv. Kosova u UN i da mu je bivši kolega iz članice Saveta bezbednosti UN rekao da će Vučić raspisati vanredne parlamentarne izbore i referendum 4.11.2018.

Prošlo je 1.177 dana i to se nije dogodilo.

LAŽ BROJ 3

28.02.2018. – Vuk Jeremić je tvrdio da Angela Merkel neće primiti Aleksandra Vučića pred izbore iste godine jer “nisu hteli da ga prime, jer i oni (Nemci) su ga pročitali”.

Samo tri dana kasnije, Vučića je u Berlinu primila nemačka kancelarka Angela Merkel.

LAŽ BROJ 4

02.01.2019. – Jeremić tvrdi da predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin “gaji lični prezir prema Vučiću” a samo 15 dana kasnije (17.01.2019.) isti taj Putin je najvažniji orden “Aleksandra Nevskog” dodelio predsedniku Vučiću.

LAŽ BROJ 5

17.03.2019. Vuk Jeremić je okupljenima na protestu ispred Predsedništva poručio pretećim glasom da će Vučić pasti sa vlasti do Uskrsa.

Doduše, nije prezirao do koje godine, ali Vučić danas ima najveću podršku pa je na izborima 2020. Vučićeva lista osvojila 60,65 odsto glasova.

Podsetimo, tokom intervjua sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u petak, novinarka TV Prva Marija Savić Stamenić citirala je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je izjavio da je politika Alekandra Vučića “da ne dođe do stranog uticaja na prilike u Srbiji”. Predsednik Vučić je na to rekao: “Baš mu hvala, stavićemo to u predizborni spot”.

Potom je lider Narodne stranke na Tviteru napisao da novinarka TV Prva laže i da on to nije izjavio. Međutim, sutradan se pojavio snimak koji demantuje pravog lažova, a to je Jeremić. Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar