Šta je UZROK smrti Ane Bulatović? Policija razvalila vrata i pronašli je MRTVU – istraga u toku

Policija još uvek ispituje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, odnosno da li je pretrpela srčani udar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Ana Bulatović (38), ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, nađena je juče mrtva u jednom stanu u Beogradu, a uzrok smrti za sada nije poznat.

Kako saznaju mediji, Ana se izvesno vreme nije javljala prijatelju na telefon, pa je on to rekao njenoj porodici.

– Kada su njeni najbliži videli da se ni njima ne javlja na telefon, nastala je panika i pozvali su policiju, kojoj su javili gde živi. Oni su odmah otišli na lice mesta i morali su da razvale vrata. Čim su ušli u stan, zatekli su Bulatovićevu bez znakova života, ali još uvek se ne zna da li je imala neke povrede – objašnjava izvor blizak istrazi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Forenzičari su odmah počeli s traženjem otisaka po stanu i otkrivanja drugih tragova koji će im pomoći u razotkrivanju Anine smrti. Policija još uvek ispituje da li je reč o nasilnoj ili prirodnoj smrti, odnosno da li je pretrpela srčani udar.

S druge strane, smrt njenog oca Branka Bulatovića nije rasvetljena ni posle 17 godina, piše Republika.

On je 26. marta 2004. u prepodnevnim časovima upucan na Terazijama dok je ulazio u zgradu gde su bile smeštene kancelarije Fudbalskog saveza.

Njemu je tada prišao nepoznati napadač i ispalio mu hitac u glavu, a onda pobegao. Bulatović je odmah prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, ali je preminuo iste večeri.

Njegova ćerka Ana svojevremeno je opisala taj najcrnji dan u životu.

– Bilo je 10.30 ujutru. Mama je odjednom viknula: “Pucali su na Batu. Kažu da je ranjen.” Bila sam u šoku, šta drugo… I brat se skamenio, imao je samo 14 godina. Odmah smo se uputili ka Urgentnom centru. Dok su se lekari borili za Batin život, otišla sam u Crkvu Svete Petke. Osetila sam potrebu da se pomolim Bogu. Usledilo je 12, 13 sati neizvesnosti. A onda, oko ponoći, muk. Lekari su se okupili, ništa nisu morali da nam kažu – prisetila se ona.

Policija je dan posle tog zločina saopštila da je napravljen foto-robot ubice, ali niko nikad nije uhapšen. Očevici su napadača opisali kao 40-godišnjaka, visokog oko 180 centimetara, a Ana je jednom prilikom izjavila da ih je taj lik proganjao.

– Verovali smo da će na osnovu foto-robota biti otkriven ubica. Taj izgled, kapica, bradica…. Često nam je ta slika pred očima. Samo, mnogo nas više interesuje ko je naručilac ubistva. Taj foto-robot je samo plaćenik – rekla je ona.

Nesrećnog Batu su nakon napada pronašli zaposleni u savezu, ali nisu ni slutili šta se desilo.

Pomislili su da je pao jer mu je pozlilo, pa su tek nakon dolaska Hitne i policije shvatili da je upucan.

Ana Bulatović svojevremeno je bila u emotivnoj vezi s Nenadom Lalatovićem, trenerom fudbalera El Batina iz Saudijske Arabije. On je ovog leta napustio srpski fudbal posle 10 godina. Najveće uspehe u fudbalskoj karijeri ostvario je kao igrač Crvene zvezde i ukrajinskog Šahtjora, a najveći trenerski uspeh postigao je s Vojvodinom prošle godine osvajanjem Kupa Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Republika.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar