OBJEKTIV OTKRIVA

Kljukao ženu lekovima, pa je proglasio MRTVOM: Ovo je Svetozar koji je KRSTOM tukao policajce (FOTO)

Detaljan opis svega što se dogodilo tokom ovog čudnog dana dala nam je doktorka Emilija Lazarević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook, Masa Bandjur

Šta se tačno dogodilo u selu Draginje nadomak Koceljeve i šta se krije iza bizarne priče o muškarcu koji je napao policiju krstom koji je napravio za svoju nevenčanu suprugu koja nije preminula?

Ekipa Objektiva juče se našla na licu mesta kako bi otkrila sve o Svetozaru Petroviću (50) i njegovoj nevenčanoj supruzi Leposavi Pavlović (64) i kako bi na pravi način bacila svetlo na ovaj nesvakidašnji incident u ovom selu u Mačvi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na licu mesta zatekli smo zaključanu kuću u kojoj su Svetozar i Lepa živeli. Tragova obračuna sa policijom nije bilo, kao ni krsta koji je, kako su nam ispričali iz sela, Svetozar sam napravio, a zatim koristio u napadu na policiju.

Foto: Facebook

POZIV ĆERKI, POLICIJI I HITNOJ

Detaljan opis svega što se dogodilo tokom ovog čudnog dana dala nam je doktorka Emilija Lazarević, koja je stigla zajedno sa policijom kada je Petrović prijavio da mu je žena umrla.

– Koliko sam shvatila, Leposava boluje od onkoloških problema i doskoro se lečila u Požarevcu. Kako je dospela u tu kuću, ne znam. Tog gospodina sam često viđala na šalteru u Domu zdravlja prethodnih dana kada je dolazio po lekove jer su oboje oboleli od korone – priča doktorka Lazarević.

Kako sama priznaje, policija obično ne ide sa lekarskom ekipom kada je prijavljena smrt.

– Zvala je Leposavina ćerka iz Požarevca i rekla im da ju je Svetozar obavestio da joj je majka preminula. Njoj je to bilo izuzetno čudno jer kako je Lepina ćerka kazala, on nije sav svoj, možda ju je i ubio – prepričava doktorka.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 14. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar