Jeremić izdao KiM, ostavio Srbe na cedilu, a sad abolira ROSU tako što unižava našu državu (VIDEO)

Jeremićev Ponoš napao BIA i uporedio sa albanskim jedinicama ROSU

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Gerald van Daalen/AF,Wikipedia

Na Tviter stranici “Detektor laži” objavljen je tvit koji razotkriva lidera Narodne stranke Vuka Jeremića i njegove pulene.

Bivši načelnik generalštaba iz vremena režima Demokratske stranke i funkcioner Narodne strake Vuka Jeremića, Zdravko Ponoš napao je BIA i uporedio je sa albanskim jedinicima ROSU koje su danas pucali na Srbe.

Ovo sve opravdava politiku predsednika stranke kojoj pripada, kada je na KiM ostavio Srbe na cedilu, a sad abolira ROSU tako što unižava našu državu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ponoš, za koga njegov dojučerašnji partijski kolega Nikola Jovanović tvrdi da je topio tenkove i uništavao Vojsku Srbije, kao i da je lažni desničar koji je za NATO pakt, praktično je dao podršku albanskim teroristima.

Ništa novo i čudno, budući da se njegov partijski šef Vuk Jeremić slavi među Albancima u Prištini zbog politike koju je vodio kao ministar spoljnih poslova Srbije, a koja je dovela do proglašenje nezavisnosti Kosova i podrške koju je taj potez dobio pred Međunarodnim sudom.

– BRUKA! Bivši načelnik generalštaba iz vremena BIVŠEG REŽIMA – Zdravko Ponoš (za koga njegov dojučerašnji kolega Nikola Jovanović tvrdi da je TOPIO TENKOVE i da je lažni desničar koji je ZA NATO PAKT) napada BIA-u i poredi je sa ROSU koja danas puca na goloruke Srbe – piše u ovoj objavi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar