Nakon što su isplivale ocene Jeremićevog pulena, stižu APELI: Miki, pokaži DIPLOMU Ekonomskog fakulteta!

Vladimir Orlić ističe da je svima poznato kakvi se stručnjaci okupljaju u tajkunsko-mafijaškom kartelu bivšeg režima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Miroslav Miki Aleksić, potpredsednik Narodne stranke i desna ruka Vuka Jeremića, teškom mukom završio je treći razred Tehničke škole u Trsteniku. On je u avgustovskom ispitnom roku 1996. položio predmet iz kog je prethodno pao na popravni ispit, te je jedva dobrim uspehom stekao uslov za upis u četvrtu godinu, o čemu je Objektiv već pisao.

U nameri da saznamo više detalja o poražavajućem školovanju sadašnje Jeremićeve perjanice, kontaktirali smo sa v. d. direktora Tehničke škole Veliborom Jovkovićem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Poznato mi je da je bio učenik ove škole, a podatke o njegovom školovanju niti znam niti bih mogao o njima da pričam. Poznato mi je i da je njegov odeljenski starešina bio Dragan Miščević, profesor koji je nekad radio u ovoj školi, a sada je penzioner – rekao je Jovković za Objektiv.

EKONOMISTA BEZ DIPLOME

Mladi poslanik naprednjaka Zoran Tomić, inače master ekonomista iz Kruševca, prokomentarisao je za Objektiv školski „uspeh” mlađanog Mikija.

Foto: Printscreen

– Nije ovo ništa čudno ako nam je poznato kakvo je znanje Aleksić stekao tokom svog obrazovanja i pokazao ga na mestu predsednika opštine Trstenik. Poznat je bio po vladanju u monarhijskom stilu i malverzacijama kojima je rešio statuse supruzi, tastu i tašti, kao što je i zapošljavao ljude prema njihovim preporukama. Znaju Trsteničani da je poslove gasifikacije radio mimo zakona i nameštao ih sa svojim pajtosima. Šta više reći o čoveku koji je sam osnovao javno preduzeće u rodnom selu, bio njegov direktor, a onda je to preduzeće propalo. Zato treba uputiti apel da Miki konačno pokaže diplomu Ekonomskog fakulteta, za koji kaže da ga je završio, da nam kaže gde je taj fakultet, da nam da adresu, ako je uopšte zna, pa da vidimo i sa kojim ocenama. Prema ovom svedočanstvu, teško da diploma ekonomiste Aleksića uopšte postoji – kaže Tomić.

PUBERTET

Advokat i poslanik SNS Vladimir Đukanović kratko se za naš list osvrnuo na školovanje Mikija dvojkaša:

– Ne znam šta bih rekao. Nadam se da je bio bolji student. Verujem da ga je ovde drmao pubertet.

Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Njegov kolega Vladimir Orlić ističe da je svima poznato kakvi se stručnjaci okupljaju u tajkunsko-mafijaškom kartelu bivšeg režima, gde je, kako navodi, sve sam go ponavljač i neznalica.

– Njima je od škole jedino fizičko išlo. Valjda su zato onomad iz zgrade Predsedništva onako brzo grebali nazad u pravom galopu. Sudski utvrđena lažovčina Aleksić, za kog je presudom utvrđeno da je o „Jovanjici” lagao i lažno optuživao poštene ljude, sigurno je najbolji i najobrazovaniji u tom kartelu. Dika i ponos njihovog obrazovanja. Bilo bi dobro da sad pokaže i diplomu fakulteta koju pominje u svojoj biografiji. Sudeći po ovom svedočanstvu, teško da je taj bio u stanju i da izađe na prijemni bilo gde – poručuje Orlić za Objektiv.

Foto: B.P./ATAImages

ŠKOLOVAN ZA LOPOVLUK

Poslanica SNS Sandra Božić smatra da ovo svedočanstvo odgovara na pitanje šta je to što Mikija „dvojku” Aleksića kvalifikuje da zastupa politiku Vuka Jeremića.

Foto: B.P./ATAImages

– Školu lopovluka i obmana koju je on završio ne može svako da završi. Iako je srednju školu jedva očigledno završio, pljačku naroda je masterirao kao jedan od najboljih u klasi mufljuza i lopuža. Najbolji svedoci „uspeha” najgoreg đaka svakako su građani Trstenika, koje je pljačkao nemilice dok je bio gospodar života i smrti u toj opštini – ističe Božićeva za naš list.

OVU I OSTALE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 5. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar