DUDUK! Jeremićev pulen Miki Aleksić JEDVA završio srednju tehničku školu, svedočanstva sve govore (FOTO)

Svedočanstvo Tehničke škole u Trsteniku pokazuje da je Miroslav Aleksić tek posle popravnog ispita stekao uslov za upis u četvrtu godinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Miroslav Miki Aleksić, potpredsednik Narodne stranke i desna ruka Vuka Jeremića, teškom mukom završio je treći razred Tehničke škole u Trsteniku.

On je u avgustovskom ispitnom roku 1996. položio predmet iz kog je prethodno pao na popravni ispit, te je jedva dobrim uspehom stekao uslov za upis u četvrtu godinu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Dokument koji je osvanuo na društvenim mrežama šokantno pokazuje ocene kvazielitiste i samozvanog intelektualca Aleksića, koji, kao i njegov šef, u svakoj prilici ukazuje na to da Srbiju u najvećoj meri predstavljaju krezubi i neškolovani građani koji glasaju za aktuelnu vlast.

Foto: Printscreen

Uvid u Mikijevo svedočanstvo, naime, otkriva skandalozne ocene, koje je nanizao kao učenik trećeg razreda obrazovnog profila elektrotehničar automatike. Najbolji je bio iz predmeta Fizičko i zdravstveno vaspitanje, iz čega je imao čistu peticu, i to jedinu!

Foto: Printscreen

Tada osamnaestogodišnji Aleksić zaradio je ukupno sedam (verovatno poklonjenih) dvojki i tri trojke, od kojih je jedna bila iz vladanja. Negativnu ocenu zbog koje je pao na popravni ispit imao je iz predmeta Elektronski računari i programiranje.

– Učenik je u avgustovskom ispitnom roku polagao popravni ispit iz predmeta Elektronski računari i programiranje i dobio ocenu dovoljan (2). Prema tome, učenik je sa dobrim (2,50) uspehom završio treći razred – stoji u napomeni u Mikijevom svedočanstvu.

Foto: A. K./ATAImages

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE PRIČE I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 5. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Sada je jasno zašto je Aleksić prvi stao u red da uzme subvenciju države i kupio traktor. Čovek je samosvestan da je jedino kvalifikovan za traktoristu. On i Jeremić misle da kada obuku odelo postaju pametni i gospoda. Aleksiću da te obavestim odelo ne čini čoveka, a gospodin se rađa i pre svega ne lupeta gluposti, ne laže. Ovih dana iz zabave ponovo čitam laži Barona Minhauzena. Moram da priznam da su Jeremićeve i Aleksićeve laži mnogo zabavnije, a i mnogo jače od laži Minhauzena. Baron Minhauzebn mi deluje kao Kosovka devojka u odnosu na ovu dvojicu lažova.

    Odgovori
  2. Opa , 5 iz fizičkog, mora da je dobro preskakao lastiš sa drugaricama iz odeljenja, eee Miki sa iks nogicama...

    Odgovori

Ostavite komentar