Vuk Jeremić se pridružio BRUTALNIM uvredama: Njegova simpatizerka PSOVALA Vučiću majku i oca! (FOTO)

Da je ova žena simpatizerka Jeremićeve stranke svedoči činjenica da redovno retvituje objave ove partije, kao i objave Jeremićevog funkcionera Miroslava Aleksića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić pridružio se sramnim uvredama na račun roditelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića! Naime, simpatizerka njegove stranke Slađana Garašanin je na svom Tviter nalogu na prostački način izvređala predsednikove roditelje, i iskazala podršku Marku Vidojkoviću, voditelju sa televizije Nove S koji je Vučiću psovao majku.

– Podrška Marku Vidojkoviću i evo pokrećem akciju, ali da svi zajedno kažemo Vučiću j*bem ti mater i oca i sve po spisku!!! – napisala je ona u skandaloznom tvitu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Da je ova žena simpatizerka Jeremićeve stranke svedoči činjenica da redovno retvituje objave ove partije, kao i objave Jeremićevog funkcionera Miroslava Aleksića.

Foto: Printscreen/Twitter

Nema sumnje da Jeremić i njegova partija zagovaraju mrziteljsku politiku prema predsedniku Vučiću, a sada su simpatizeri njegove stranke otišli toliko daleko da na najbrutalniji način vređaju i psuju njegovu porodicu.

Podsetimo, sramne uvrede iznete su na račun predsednikove majke u emisiji “Dobar, loš, zao”, autora Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina, koja se emituje na televiziji Nova S koja se nalazi pod uređivačkom kontorlom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić.

Pomenuti tandem, Vidojković i Kulačin postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića!

– Pi*ka ti materina ona odvratna! Budaletino jedna! – vikao je histerično Vidojković.

Potom su izdali sramotno saopštenje koje je objavljeno na portalu Nova S, koji se nalazi pod Đilasovom uređivačkom kontrolom, gde su prvo pokušali da demantuju da rade za Đilasove medije, a zatim svoje psovke opisali kao “izliv kreativnog besa” Marka Vidojkovića?! Opširnije o tome čitajte klikom OVDE.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Ja bi onu staru, gledaj ko ti kaze a ne sta ti kaze. Oni ce svi jednog dana dobiti infarkt od zavisti, mrznje i kada Vucic opet napravi CUNAMI na izborima. Oni su toliko umisljeni da ne shvataju da na ovaj jaca podrska Vucicu.

    Odgovori
  2. Ja ovim psovacima iz skracenog pozderca tj. brabonjka nista drugo i ne ocekujem. A za ono krme od vidojkovica polypismenog ulicara i narkomana nista drugo ne mozes da ocekujes A djilasu bi samo pomemuo prvi red u oratnji. Namerno su imena ispusana malim slovima jer ovi idioti ne zasluzuju ni oravopis da se primeni. I oni bi da vode drzavu?

    Odgovori
  3. Izuzetno lepo vaspitani ljudi a posebno ovoj nazovi dami leži da ovakve reči izgovori to su iz kuće poneli kao kućno vaspitanje. Kakve psovke imaju spremne za strane predsednik država baš bih volela da vidim.

    Odgovori

Ostavite komentar