Darko Glišić reagovao na GNUSNE psovke upućene majci predsednika Vučića: “Sram bilo i tebe i tvog GAZDU”

Darko Glišić odgovorio je na psovke koje su Marko Vidojković i Nenad Kulačin uputili majci predsednika Vučića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Stefan Kojić

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora SNS, odgovorio je na uvrede na račun majke predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Njegov odgovor vam prenosimo u celosti:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kreativno želim da poručim Marku Smrdojkoviću i idiotu koji sa njim vodi Đilasov omiljeni program da prelaskom iz Šabačke kanalizacije u Đilasovu kanalizaciju nisu promenili svoj prostački nastup.

To što vas se i rođena majka stidi, ne znači da možete tuđe majke da psujete i vređate. I niste vi osobe koju su kreativne,vi ste osobe koje su kreteni, Đilasovi kreteni,pa morate da budete što prostiji da biste bili omiljeniji od ostalih njegovih kretena.

Sram te bilo Smrdojkoviću, (tvoje kreativno prezime) i tebe i tvog gazdu za koga laješ i vređaš! – naveo je on u saopštenju.

On je na kraju dodao:

– PS : Pouka o pravnom leku: Obratiti se redovnom pedofilu, a vanrednom profesoru za sledeće saopštenje koje budete izdavali. Uz malo ćevapa od ljudskog mesa i sedenje u profinom krilu, smislićete sigurno nešto ,,kreativno” – zaključio je Glišić.

Podsetimo, Nenad Kulačin i Marko Vidojković postali su poprilično isfrustrirani jer njihova emisija očigledno ne nailazi na dobar odziv u javnosti, pa su odlučili da psuju majku predsednika Aleksandra Vučića, a više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar