Vučić iz Budimpešte: Tepić, Đilas i Jeremić su sinonim za korupciju, kome će oni da drže pridike

"Svakog dana govore kako je potrebno krivoprolićem doći na vlast"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se medijima nakon Četvrtog demografskog samita u Budimpešti.

Govoreći o povlačenju nacrta Zakona o MUP-u iz procedure, predsednik je rekao da je to urađeno iz formalnog razloga, na njegov zahtev jer je ostalo još šest meseci do izbora:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne želim da donosimo tako važne zakone na koje bi neko mogao da ima bilo kakve primedbe. Svakog dana govore kako je potrebno krivoprolićem doći na vlast, deo novinara, deo lažne elite, bivša vlast koja izigrava opoziciju, a onda se zgražavaju kad im devojka kaže da su diletanti. Oni svi zajedno ne mogu 10 odsto da skupe, pošto sve to mora, onda hajde da idemo na silu, a onda se prave naivni, pa kako je smela to da im kaže. A divnog li jezika, “pobićemo ih sve, mora i Vukan mali da odgovara”. Nisam video zakon. Da li više verujem Vulinu ili dokazanim lažovima od Marinike Tepić i Đilasa, naravno Vulinu – rekao je predsednik.

– Sve to je prilično kontradiktorno. S jedne strane sam pisao zakon, koji nisam ni video, da bih ih sprečio da preuzmu vlast, a kad smo ga povukli, onda sam to opet uradio da bih ih sprečio da dođu na vlast. Pa uhvatite tu logiku, sve genije do genija. Oni nemaju pojma ni o čemu je reč, to nije bilo ni u formi predloga. Što se kriminalaca tiče, mi smo sve pohapsili. Da nisu otkrili nekad nešto, kad smo imali po tri ubistva dnevno u Beogradu. Nemojte da mi glumite borce protiv korupcije, Tepić, Đilas i Jeremić koji su sinonim za korupciju. Oni će nekome da drže pridike – rekao je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar