Boris Tadić NAREDIO svojima: Pokažite koliki su LAŽOVI Vuk Jeremić i Miki Aleksić! (FOTO)

Samofalov je, bez sumnje po Tadićevom nalogu, na svom Tviteru objavio odgovor Aleksiću i istakao da "ozbiljan političar ne bi trebalo da širi laži"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: B.P./A.K./ATAImages

Konstantin Samofalov, generalni sekretar Socijaldemokratske partije, čiji je lider Boris Tadić, odgovorio je Miroslavu Aleksiću, potpredsedniku Narodne stranke Vuka Jeremića, koji je kritikovao Tadića.

Prethodno se Tadić u intervjuu za list “Nova”, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke Slobode i pravde Dragana Đilasa, osvrnuo na odluku Narodne stranke da izađe na izbore u Negotinu i istakao da je njegova partija bila proglašena izdajničkom kad se oglušila na bojkot izbora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Povodom toga se na portalu “Nova S” oglasio Miroslav Aleksić, koji je uzvratio da ga čudi što “tako ozbiljan političar kao što je Tadić ne vidi razliku između kršenja tek donete odluke o bojkotu na opštini Vračar i izlaska na izbore dve godine kasnije, kada Savez za Srbiju više ne postoji”.

Samofalov je, bez sumnje po Tadićevom nalogu, na svom Tviteru objavio odgovor Aleksiću i istakao da “ozbiljan političar ne bi trebalo da širi laži”.

Foto: Twitter/Printscreen

– Može on to i mnogo bolje, zbog čega je i bio na našoj listi i u našem poslaničkom klubu. Dakle, ozbiljan političar ne bi trebalo da širi laži da smo mi prekršili dogovor o bojkotu, jer nikada nismo ni objavili bojkot lokalnih izbora, već sve vreme i javno pozivali celu opoziciju da izađemo na njih i da se borimo za svaki prostor slobode – napisao je on i dodao:

– Ozbiljan političar bi takođe odgovorno priznao da ste tek nakon godinu i po dana shvatili da smo bili u pravu kada smo bojkotujući parlamentarne izbore predlagali da se izađe na izbore na lokalu. Svakako ne izlazite sada na izbore zato što su uslovi bolji. Čak su i mnogo gori. Sporazum s narodom nisu potpisali savezi, već pojedinačne stranke, pa tako on važi i danas, nevezano za raspad Saveza za Srbiju. Stoga je taj argument ili potpuno besmislen ili se Narodna ovim prećutno odriče Sporazuma sa narodom – istakao je Samofalov.

Foto: Twitter/Printscreen

On je dodao da se “ozbiljan i odgovoran političar izvini i prizna grešku”.

– Ozbiljan i odgovoran političar, Miki, prizna grešku i izvini se onima koje je do juče za istu stvar optuživao za izdajništvo, umesto da nastavi da upućuje iste optužbe. Ozbiljan političar ne drži drugima lekcije o ozbiljnosti, dok neodgovorno iznosi neistine, nelogičnosti i potpune besmislice – napisao je on.

BONUS VIDEO

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar