DRAMA ispred Čabarkapine kuće: Tašta htela da govori o nasilju, a onda je ćerka ŠOKIRALA potezom (FOTO)

Čabarkapa je u maju opet završio u zatvoru u Loznici zbog sumnje da je sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u tom gradu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Sporcic, Printscreen/Facebook

Stiže nova epizoda kriminalnog rijalitija u kome godinama učestvuju pripadnici porodice Čabarkapa iz Kaluđerice. Mlađi brat Aleksandra Čabarkape (41), Željko (34), osumnjičen je da je preksinoć sa sinom (14) i prijateljem pretukao dečka svoje bivše supruge Maje Čabarkape!

Prema informacijama bliskim istrazi, Maja je preksinoć prijavila policiji da ju je Željko oteo, a zatim namamio njenog dečka (32), koga su potom tukli, a koji je zatim završio u Urgentnom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako Objektiv saznaje, Željko Čabarkapa je u bekstvu i policija u Grockoj, koja se bavi ovim slučajem, intenzivno traga za njim i radi na rasvetljavanju slučaja.

PACKA PO RUCI ZBOG “NIŠTA NISMO ČULI”

Ekipa Objektiva juče je posetila porodičnu kuću Čabarkapa u Ružinoj ulici u Kaluđerici, ali tamo je zatekla samo Klaudiju Kordu Čabarkapu (42), Aleksandrovu suprugu, koja nije bila voljna za razgovor.

– Ne želimo o tome ništa da pričamo. Vozim decu u školu – kratko je rekla Klaudija, koju smo zatekli u kolima.

HAOS u Kaluđerici: Čabarkapa OTEO bivšu suprugu, pa namamio i PRETUKAO njenog dečka

Međutim, njenoj majci, koja je bila na suvozačevom sedištu, izletelo je: “Mi ništa nismo čuli”, ali Klaudija ju je udarila po ruci, sprečavajući je da dalje govori. Radojica Čabarkapa, otac braće Čabarkapa, kratko je rekao da nije bilo nikakve otmice, tvrdeći da njegov sin nije kriv.

– Moja bivša snaja je dobra osoba. Rodila mi je dvoje unučića i redovno dolazi kod njih – rekao je on, ali nije želeo da kaže gde mu je mlađi sin.

Maja je, navodno, posle razvoda iznajmila stan u Kaluđerici.

Aleksandar Čabarkapa OSUĐEN na 13,5 godina zatvora: Evo zbog čega će robijati

Porodica Čabarkapa dospela je u žižu javnosti 2012. godine, kad je u rijaliti program ušla Ljuba Pantović (43), koja je uživo u programu pozdravljala svog dečka Aleksandra.

On je istovremeno uplovio u vezu s Ljubinom ćerkom Aleksandrom, koja je tada imala svega 16 godina. Njihovoj vezi se protivio Aleksandar otac Karađorđe Subotić (53), koji tada nije bio u dobrim odnosima sa Čabarkapom. U novembru 2013. godine ona se porodila, a vest o rođenju deteta Čabarkapa je dobio u Centralnom zatvoru.

Foto: Printscreen/Facebook

Osumnjičeni tražili zlato i 300.000 evra: Čabarkapa se branio u tužilaštvu nakon prebijanja penzionera

TUČE, REKETIRANJE, PRERUŠAVANJE U POLICAJCE

Čabarkapa je u maju opet završio u zatvoru u Loznici zbog sumnje da je sa saučesnicima upao u kuću deviznog penzionera u tom gradu, u kojoj su pretukli kućepazitelja M. B. i rođaka vlasnika kuće.

Dvojicu muškaraca su pretukli i vezali u kupatilu, a ukrali su 100 franaka, 150 evra i 6.000 dinara. Čabarkapa je tada bio prerušen u policajca. Po uzoru na starijeg brata, i Željko je odavno poznat policiji. Tokom 2017. godine, zajedno s Markom Veselinovićem zvanim Đavo, bio je uhapšen zbog iznude. Oni su tada zahtevali od poznanika da im vrati navodni dug, a kada je mladić to odbio, fizički su ga napali i tukli ga, a zatim mu i oteli automobil.

Piše: Danica Ćuruvija

BONUS VIDEO: 

OVU I DRUGE ZANIMLJIVE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU ZA 22. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar