Tadić razvalio Jeremića: Mene si napadao da sam lažna opozicija, a sad trčiš na izbore u Negotinu (FOTO)

On je to vođenje politike nazvao "najstrožim boljševičkim kriterijumom za saradnju"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić je u intervjuu za portal Nova S, koji je pod uređivačkom politikom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, izneo kritike na račun stranke Vuka Jeremića.

Naime, Boris Tadić izjavio je da stranci Vuka Jeremića manjka “političke inteligencije”, te da je to uz “sveprisutni boljševizam” opoziciju do sada skupo koštalo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako on kaže, to se vidi u izjavama dela opozicije da nema saradnje sa onima koji bi učestvovali u telima koje su predložili evroparlamentarci.

Boris Tadić jasno je rekao da opozicija nema vremena da i ubuduće čeka da prođe po godinu dana dok deo opozicije ne shvati da ipak nije pogrešno ono zbog čega izazivaju sukobe i razdore u opoziciji.

On smatra da je kontradoktorno to što je stranka Vuka Jeremića “napadala” Borisa Tadića kada je izlazio na lokalne izbore, a on je sada doneo odluku da izlazi na izbore u Negotinu.

On je rekao da je najapsurdnije to što se takvih kriterijuma nisu držali u prošlosti – optuživali su one koji smatraju da bojkot nije rešenje, rekavši da sa njima nema saradnje, da bi potom ipak sarađivali sa onima koji su izašli na izbore.

Foto: Printscreen

Tadić je takođe izjavio da su mu veoma čudne izjave Dragana Đilasa u “kojima on plasira ponovo novu liniju za podelu opozicije”, rekavši da su one kontradiktorne toliko da je nemoguće zauzeti stav spram njih.

On je to vođenje politike nazvao “najstrožim boljševičkim kriterijumom za saradnju”.

Boris Tadić rekao je da smatra da takvi “ultimatumi” onemogućavaju bilo kakvu saradnju opozicije, te je zauzeo jasan stav da više ne želi da “gubi vreme” sa Vukom Jeremićem i Draganom Đilasom, dok se oni međusobno napadaju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar