DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 21. septembar: BLIZANCI postižu dobre poslovne rezultate, RIBAMA stižu lepe ljubavne vesti

Aspekt između Merkura i Jupitera danas donosi važne informacije svim znacima zodijaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Danas je dobro biti pored vas jer isijavate pozitivnom energijom. Na poslovnom planu lako možete dobiti veoma dobre vesti. Nadajte se uspešnom danu. Na ljubavnom polju lepe reči otvaraju sva vrata, a kod nekoga i srce…Zdravlje je veoma dobro.

BIK

Kapa dole za vaše velike organizacione sposobnosti. Danas pokazujete svoje poslovne veštine u pravom svetlu. Nadajte se dobroj perspektivi sa emotivnim partnerom. Niko vas ne razume bolje od vaše voljene osobe. Imate manji problem sa varenjem.

BLIZANCI

Očekujte pozitivne ishode na poslu jer Merkur pravi dobar aspekt sa Jupiterom, pa se možete nadati dobrim rezultatima. Na polju ljubavi “cvrkućete” kao dve ptičice. Imate puno nežnosti i ljubavi prema voljenoj osobi. Zdravlje nije ugroženo.

RAK

Danas ste u pojačanoj veštini komunikacije. Zauzmite svoje mesto u pozitivnim dnevnim očekivanjima. Emotivni procesi su mnogo realniji pa nemate stalne brige i sumnje. Nalazite se u povoljnom danu za ljubav i emocije. Zdravlje je dosta solidno.

LAV

Veoma ste snažni i intezivni na poslovnom planu. Dominirate gde god da se pojavite. Imate male doze dnevnog opšteg zadovoljstva na polju ljubavi. Srećni ste i pozitivni i bez negog pravog razloga. Zadržite to raspoloženje. Odlično se osećate.

Pun Mesec u Ribama 21. septembra: Ovo je vreme jake intuicije, kreacije i dubokih, OTVORENIH OSEĆANJA

DEVICA

Merkur je u trigonu sa Jupiterom i taj aspekt vam donosi dobre poslovne podsticaje. Ipak, nećete se potpuno osloboditi mentalnih procesa analize. Znate šta želite i to lako prenostite u ljubavni odnos. Partner je zadovoljan. Zdravlje je dobro.

VAGA

Obuzeti ste perfekcijom zato se iscrpljujete analizom da dovedete posao do savršenstva. Nemate loše izbore, ali ste opterećeni. Planirate sledeće putovanje i favorizujete svoje izbore. Ipak na polju ljubavi dolaze dobre vesti. Zdravlje dobro.

ŠKORPIJA

Odličan dan za ugovore, poslovne dogovore i sastanke. Nije neobično da završite neku birokratsku zavrzlamu. Nadajte se dobrom i uspešnom ljubavnom danu ako ne očekujete previše. Partner je raspoložen da vam posveti vreme. Odlično je zdravlje.

STRELAC

Ako i ne odete danas na neki kraći put onda je izvesno da ga uskoro planirate. Pozitivni aspekti utiču na vaše pozitivne poslovne dogovore. Na polju ljubavi niste slabi, već dobro znate koji korak treba da preduzmete. Nemate hronične tegobe.

JARAC

Današnji dan može da poveća nivo personalnog osećaja sreće i radosti. To je čudno za vas, ali je izvesno da vam je lakši dan od prethodnog. Na polju ljubavi učestuvujete u svim društvenim aktivnstima koje predlaže partner. Odlično je zdravlje.

VODOLIJA

Koliko će drugi imati poslovne koristi od vas toliko i vi možete očekivati od njih. Napredak i veoma dobra atmosfera na poslu. U ljubavnim talasima imate cunami, zato očekujte beskrajne emocije u svim pravcima. Zdravlje je dosta dobro.

RIBE

Danas imate veoma snažnu energiju i lako vladate svim poslovnim situacijama. Imate veliku dozu dobrog raspoloženja i veoma ste dostupni za bilo kakve poslovne dogovore. Na ljubavnom planu stižu povoljne vesti koje čekate. Zdravlje sjajno.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Nedeljni horoskop od 20. do 27. septembra: Neobični dani su pred nama, evo za koga su posebno važni



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar