Devet godina dolazila kod GINEKOLOGA, a nije znala KO je on i šta je uradio: Istina ju je nokautirala

Znala je da nešto nije u redu, ali nije imala dokaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock/Terelyuk

Ginekolog Moris Vortman iz Ročestera u Njujorku, naći će se na sudu pošto je otkriveno da je devet godina pregledao Morgan Helkvist (35) za koju se ispostavilo da je njen otac.

Morgan je istinu otkrila kada joj je majka ubacila “crva sumnje” u glavu konstatacijama da joj se čini kako ona ipak nema veze sa svojim pravim ocem, a on je navodno bivši uspešni student sa severa Evrope.

Majka Morgan Helkvist je pre 35 godina otišla kod Vortmana koji je nadgledao proces inseminacije, odnosno začeća. Tamo je iskoristio momente nepažnje i iz ko zna kojih razloga, on je ubacio svoju spermu i veštačkim putem je oplodio ženu.

Morganina majka odlučila se na taj korak jer je njen suprug doživeo saobraćajnu nesreću kada ga je umalo ubio pijanac za volanom. Tada je ostao paralizovan od struka nadole i žena je morala na veštačku oplodnju. U banci sperme odabrala je da otac bude jedan student sa severa Evrope koji je ispunjavao sve kriterijume koje je ona imala.

Dok je Morgan rasla, majka je primetila da su neke stvari malo čudne, a naročito kada je Moris insistirao da on bude ginekolog i ćerki. Tako je Morgan devet godina išla kod njega imajući sve vreme osećaj da se on čudno ponaša, potpuno zaštitnički i previše fino za jednog ginekologa.

Majka i ćerka su malo istražile slučaj iz prošlosti, da bi na kraju Morgan otišla na DNK test, tražeći i od svog ginekologa isto. Iako je isprva odbijao da se podvrgne testu, pristao je da to učini i tada je istina isplivala na videlo.

Ono što ju je potpuno dotuklo je što je ginekolog Moris Vortman isto učinio sa još šest žena. Drugim rečima, Morgan širom SAD ima još šestoro polubraće, odnosno polusestara.

Morgan Helkvist je tužila ginekologa Vortmana i slučaj će se uskoro naći na sudu.



Izvor: Washington post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar