Đilasov Danas razvalio Vuka Jeremića: Ti si nedosledni licemer!

Narodna stranka trenutno skuplja potpise za izbore u Negotinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/Tanja Valić

Narodna stranka donela je odluku da će učestvovati na lokalnim izborima u Negotinu koji će se održati u oktobru, rekao je predsednik te stranke Vuk Jeremić.

Jeremić je kazao da “nije bila laka odluka” i to s obzirom na to da su, kako navodi, bili najčvršći i najžešći zagovornici bojkota.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Izbori u Negotinu biće pokazna vežba na kojoj će se jasno videti kakvi su izborni uslovi. Detaljno ćemo pratiti i dokumentovati sve što vlast radi u vezi sa izborima u Negotinu i to u realnom vremenu predstavljati evropskim posrednicima. To će biti dobar eksperiment i pokazna vežba u ključnom trenutku – rekao je Jeremić.

Dodao je da su već počele i predizborne radnje i u tom smislu naveo da su SNS i SPS predale listu, a da Narodna stranka trenutno skuplja potpise.

Međutim, u dnevnom listu Danas, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Vuk Jeremić se našao na meti kritika zbog ovakvog poteza.

– Nedosledno i licemerno, ali svaki vid borbe protiv SNS ne treba kritikovati – glasi naslov u dnevnim novinama Danas.

Narodna stranka je nedosledna i licemerna zbog odluke da izađe na izbore 17. oktobra u Negotinu stav je većine stranaka.

Partije kojima je Narodna stranka zamerala učešće na prošlogodišnjim izborima oštro su osudile ovakvu odluku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar