POGORŠANO zdravstveno stanje Marine Tucaković: Autorka brojnih hitova ima TEŠKA GUŠENJA

Nedavno je istakla da ide na terapije i da se nada najboljem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TV Pink/printscreen

Kompozitorka Marina Tucaković se već godinama bori sa karcinomom, a iako je delovalo kao da joj se zdravstveno stanje poboljšava, najnovije informacije ne ukazuju na to.

Naime, autorki velikog broja hitova na estradi je trenutno potrebna pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pomoć! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša što je pre moguće. Mi smo u Beogradu, Vračar. Pišite u DM. Hvala vam – napisao je na Tviteru njen sin.

Podsetimo, Marina je nedavno govorila o svom zdravstbenom stanju i otkrila kako se oseća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – ispričala je.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar