Ćuta OPLEO po Jeremiću: Javno me blate, a privatno mi se dive, nije mi bitno šta on misli o meni (VIDEO)

On je odgovorio da brutalan napad na njega od strane članova opozicije traje dva meseca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Tokom gostovanja u emisiji na TV Nova, koja je pod uređivačkom politikom Dragana Đilasa, Aleksandar Jovanović Ćuta, samozvani vođa pokreta “Odbranimo reke Stare planine” opleo je po predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću.

Voditeljka je upitala Ćutu zbog čega Miroslavu Aleksiću iz Narodne stranke nije bilo dozvoljeno da se obrati u subotu na skupu, kada drugim opozicionim političarima jeste i ko je odlučivao o tome.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je odgovorio da brutalan napad na njega od strane članova opozicije traje dva meseca.

– Odlučivao sam ja i ljudi koji su inicirali organizaciju ovog skupa. Dakle, dva meseca traje brutalan napad na mene, da sam osnovao SNS, da sam Vučićeva hulja. Govorim o onome što dolazi od Vuka Jeremića i njegovih potpredsednika. Ja pozovem svakog ko je pričao javno o meni da to privatno raspravimo, na telefon. Kada ga pitam što to govorite o meni, a on kaže da je tako čuo. Javno me lepe i blate da radim za Vučića, a privatno mi se dive. Meni je mnogo važnije šta o meni govori što radimo, a ne šta misli Vuk Jeremić. Zašto nije pozvan gospodin Aleksić? Zato što on nije bio naš izbor – rekao je Ćuta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar