Marinika se brčka, sunča i čeka PORUKU: Uskoro nas očekuju nove pljuvačine i LAŽNE afere (FOTO)

Osim Marinike Tepić, na Crnogorskom primorju baterije za nove politikantske aktivnosti punio je i don Vuk Jeremić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs, Tamara Trajković

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas poslao je svoju uposlenicu Mariniku Tepić na more da tamo, dok se brčka i prži na suncu, smišlja nove laži i pakosti. Tako se najverovatnije kupačica iz SSP, dok je „mahala ručicama”, dosetila da bi neko mogao da napljuje srpsku himnu.

Kako je doskoro na sunčanju i brčkanju bio i don Vuk Jeremić, nema sumnje da nas uskoro očekuju nove pljuvačine i lažne afere pakovane od strane opozicije. Na fotografiji koju je Objektiv objavio vidi se Marinika kako uživa na plaži u Crnoj Gori. Međutim, i dok se sunča, ona pomno gleda u telefon, verovatno očekujući povratnu poruku, odnosno informaciju o tome kako napreduje kampanja protiv srpske himne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

ORKESTRIRANI NAPAD

Podsetimo, na televiziji Dragana Šolaka, koja je pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa, drznuli su se da brutalno vređaju srpsku himnu, koja je 1. septembra intonirana u svim školama. Tako je voditeljka Nove S u sredu, tokom razgovora sa sagovornicom, sve vreme insistirala na tome da je problematično što je pevaju naša deca, a i njena sagovornica se rugala himni i vređala rodoljubive stihove.

– To je nametnuti rodoljubivi diskurs, ali devetnaestovekovni – istakla je sagovornica. Ona je u pežorativnom tonu dodala i da nije normalno da deca idu u školu uz stihove „Složi srpsku braću dragu” i zapitala se u čemu je dostojanstvo toga.

Međutim, na tome se nije stalo pošto su orkestrirani napad i pljuvačina nastavljeni i juče.

Tako je Vesna Pešić, koja svesrdno podržava Mariniku Tepić, objavila sraman tvit iz kojeg se nesumnjivo vidi šta joj smeta u himni „Bože pravde”.

Foto: Objetiv.rs

– Dugo se čeka na novu himnu, koja bi iskazivala patriotizam prema otadžbini Srbiji, a ne prema rodu koji isključuje druge građane, a nismo kraljevina nego republika. Nemam ja himnu u džepu pa da vam predlažem – napisala je ona.

DONOVSKI

Osim Marinike Tepić, na Crnogorskom primorju baterije za nove politikantske aktivnosti punio je i don Vuk Jeremić. Međutim, za razliku od Tepićeve, koja preplanuli ten juri na plaži u Buljaricama, don Vuk se opredelio za Miločer. Naime, Jeremić je bio smešten u hotelu „Maestral”, koji je u vlasništvu optuženog narko-bosa Darka Šarića, a gde noćenje s doručkom košta 650 evra u apartmanu za dvoje.

Pošto je nekadašnji šef srpske diplomatije odlučio da u ovom luksuznom kompleksu ostane 14 dana, prostom računicom stiže se do vrtoglavog iznosa od 9.100 evra ili 1.092.000 dinara, koliko je iskeširao za svoje letovanje. A koliko tek troši na večere, kruzere, skupa vina i tompuse, ostaje nam samo da nagađamo…

Piše: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 3. SEPTEMBAR

Foto: Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Kako je Jeremić kao šef diplomatije mogao da "vlada"? Koliki deo Bajatovićeve mesečne plate/zarade je tih milion dinara?

    Odgovori

Ostavite komentar