Zbog OVE žene im je umalo propao brak: Bekamovi su bili na korak od RAZVODA, a za sve je kriva ONA

Svetska javnost brujala je o prevari Dejvida Bekama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Profimedia

Pre nekoliko godina kao bomba je odjeknula vest da je Dejvid Bekam prevario suprugu sa asistenkinjom Rebekom Los.

Te davne 2004. ceo svet je o krizi u brak Viktorije i Dejvida Bekama zbog fudbalerove navodne afere sa ličnom asistentkinjom, Rebekom Los.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što su u medijima objavljene fotografije na kojima su veoma blizu jedno drugog, Bekamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj su negirali bilo kakve probleme u svom braku. Međutim, kasnije se saznalo da su iste večeri Dejvid i Rebeka zajedno napustili klub i krenuli put njegovog apartmana.

Kako je tada tvrdio dobro upućeni izvor, Bekam je već u automobilu počeo da ljubi svoju asistentkinju. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao celu večnost na ovaj trenutak. Za njihov odnos saznalo se par dana kasnije, a izrevoltirana Viktorija nazvala je Rebeku i zapretila joj da se drži dalje od njenog supruga.

foto: Profimedia

Viktorija i Dejvid su prebrodili skandal, a Rebeka je svojih 5 minuta slave iskoristilla. Pozirala je za časopis “Playboy”, ali i učestvovala u rijalitjima. Ipak, nije želela da jedino ona bude kriva za sve, pa je rešila da javnosti skine “ružičaste naočari” po pitanju Bekamovih, i prodala medijima celu priču o prevari.

Zbog svega toga je i ostala bez posla, a Dejvid se oštro ogradio od cele priče.

Ipak, da psi laju, a karavani prolaze, te da se sve zaboravi nakon nekog vremena potvrđuje i to što je Rebeka danas u srećnom braku i ima dvojicu sinova. Ona sada radi u centru za testiranje na Kovid-19, ali i kao joga instruktor. Planira dodatno školovanje kako bi postala medicinska sestra, jer kako kaže, voli da pomaže ljudima i oseća se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tokom pojedinih nastupa u rijalitijima osećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali uprkos žaljenju zbog svojih postupaka iz prošlosti, ističe kako ništa ne krije od svoje porodice.

Sa sinovima je, kako kaže, takođe veoma otvorena: “Znaju da im se mama slikala za Plejboj, i svesni su da imam i svoju “nevaljalu” stranu. Naravno da se kajem zbog mnogih svojih postupaka, donosila sam puno loših odluka, verovala ljudima kojima nisam smela verovati…”

“Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se kući u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lepa faza u mojim kasnim dvadesetim, čovek se stalno razvija i menja”, rekla je Rebeka na kraju.

Bekamovi danas uživaju u srećnom braku, iako su se godinama često provlačile vesti o njihovom razvodu. Njihov najstariji sin Bruklin veren je sa manekenkom Nikolom Pelc, a nedavnoje sovjoj izabranici poklonio luksuznu vinu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar