I konsiljere DON VUKA preti krvoprolićem, baš kao Belivukov pajtos Vuletić: Jurićemo vas po ulicama

Sve više opozicionara želi da krv poteče ulicama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images,Vikipedija

Vladimir Gajić, funkcioner Narodne stranke Vuka Jeremića na Tviteru se pridružio pretnjama Belivukovog pajtosa Vladimira Vuletića da krv treba da padne na ulicama.

– Građani Srbije ni posle 30 godina nemaju elementarini uslov za fer izbore, regularan i tačan birački spisak. MUP bez kontrole daje lažne adrese u Beogradu. J*ga, samo su izabrali. Nadam se da ćemo ih “juriti po ulicama” u pravu je bio Jovo Bakić. Nema alternative božijoj pravdi – napisao je Vladimir Gajić na Tviteru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen/Twitter

Podsetimo, bivši potpredsednik Partizana i profesor na Pravnom fakultetu Vladimir Vuletić u skandaloznom snimku doslovno je pozvao na krvoproliće na ulicama!

– Usuđujem se da kažem jednu tešku stvar, a verujem da ću biti podržan. Filip Višnjić, pred veliku bunu na dahije rekao je: “Svako svoga nek ubije subašu”. Ja vam sada kažem, svako svoga lokalnog kabadahiju mora privesti pravdi – rekao je Vuletić.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Bože da li te ima? Ovo je strašno ko je sve u Srbiji profesor,advokat,političar. Što bi narod rekao sve moj do mojega,a za mog mesta nema. Lečite se "pametnjakovići" jer ako vas stvarno poteramo evropa će vam biti mala.

    Odgovori

Ostavite komentar