Don Vuk dao MILIONČE za letovanje: Bahati Jeremić uživa u hotelu narko-bosa Darka Šarića (FOTO)

Don Vuk na Crnogorskom primorju za 14 dana iskeširao više od milion dinara za boravak u luks apartmanu gde noćenje košta 650 evra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić rešio je da se na Jadranu provede baš za sve pare!

Kako saznaje Objektiv, noćenje sa doručkom u hotelu “Maestral” kraj Miločera u Crnoj Gori, gde je odseo don Jeremić, košta 650 evra u apartmanu za dvoje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pošto je nekadašnji šef srpske diplomatije odlučio da ostane u ovom luksuznom kompleksu 14 dana, prostom računicom stiže se do vrtoglave cifre od 9.100 evra ili 1.092.000 dinara, koliko će Jeremić iskeširati za svoje letovanje. A koliko tek troši na večere, kruzere, skupa vina i tompuse, ostaje nam samo da nagađamo…

ŠTA JE ZA VUKA MILIONČE

Nove fotografije koje ekskluzivno objavljuje Objektiv samo nekoliko dana pošto je uslikan kako se brčka na plaži u Miločeru ponovo potvrđuju da jedan od lidera opozicije uživa u čarima luksuznog kazino-hotela koji je u vlasništvu optuženog narko-bosa Darka Šarića.

Foto: Objektiv.rs

Odakle mu pare da se ovako bahati jasno je ako se ima u vidu da je uz Dragana Đilasa jedan od najbogatijih srpskih političara, koji je svoje basnoslovno bogatstvo, kao što je poznato već i pticama na grani, stekao trgovinom uticaja preko poslovnog partnera Patrika Hoa i njegove kriminalne hobotnice, zaradivši za sebe više miliona dolara.

Foto: Objektiv.rs

Zato mu i nije nikakav problem da odvoji milionče za uživanje u jednom od najskupljih hotela crnogorske rivijere.

Objektiv ga je ovog puta zatekao kako spokojno posmatra morske talase dok ispija kafu i kiselu vodu u jednom od plažnih restorana.

Foto: Objektiv.rs

Na ovim fotografijama reklo bi se skroman čovek, obučen u žutu majicu sa “Lejkers” natpisom, šorts i papuče… Međutim, samo naizgled skromni don Jeremić nije tek tako odabrao papreno skupi hotel iza kog stoje prljave pare jednog od najvećih mafijaških šefova ovih prostora.

Foto: Objektiv.rs

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE VESTI MOŽETE DA PROČITATE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 24. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (1)

  1. Preko 9000e samo noćenje, a avionske karte, skupe večere, ruckovi, vina, tompusi, voće, desert.. Pukao je taj 20-tak hiljada eura ako ne i vise.

    Odgovori

Ostavite komentar