Don Vuk Jeremić koji letuje u Šarićevom hotelu danas obilazi NAJEKSKLUZIVNIJE restorane u CG (FOTO)

Ovim je zaista dokazano da Vukovo bahaćenje nema granica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Gerald van Daalen/AFP,Objektiv.rs

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je nakon boravka u hotel-kazinu “Maestral” u Bečićima za koji je poznato da je u rukama kriminalca Darka Šarića, “uhvaćen” u jednom od najekskluzivnijih restorana na crnogorskoj rivijeri.

Naime, Jeremić je danas bogato obedovao u konobi “More” i pijuckao skupoceno vino, te je račun za takav užitak platio više stotina evra!

Foto: Objektiv

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovim je zaista dokazano da Vukovo bahaćenje nema granica, a to dokazuju i fotografije koje je Objektiv ranije objavio.

Da podsetimo, Vuk Jeremić je boravio u hotel – kazinu “Maestral” čiji je na papiru vlasnik hotela bivši košarkaš Nikola Peković, a javna je tajna da je on još uvek u rukama okorelog kriminalca – Darka Šarića.

Jeremić je takođe i početkom ove letnje sezone uživao u skupom odmaralištu, ali je tada izabrao hotel „Izvor” u Aranđelovcu. To je jedan od najskupljih hotela, gde dan boravka košta od 150 evra pa naviše. Krio se i tada Jeremić od sunca izležavajući se na udobnoj ležaljci, ali oštrom oku našeg foto-reportera nije mogao da promakne. Uslikan je kako se brčka u hotelskom bazenu, ali i zabavlja uz mobilni telefon i ispija koktele.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar