Bahato! Jeremić LUKSUZNO letovanje nije platio novcem: U sve umešani MOĆNICI iz susednih zemalja (FOTO)

Očigledno je da Jeremića posebno uzbuđuje kada se kreće u kriminalnom miljeu ili sklapa određene poslovne i privatne aranžmane sa žestokim momcima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić “uhvaćen” je kako se brčka na crnogorskoj plaži u hotel-kazinu “Maestral” u Bečićima za koji je poznato da je u rukama kriminalca. Iako je na papiru vlasnik ovog hotela bivši košarkaš Nikola Peković, javna je tajna da je on još uvek u rukama okorelog kriminalca – Darka Šarića, o čemu je Objektiv već pisao.

Komentarišući Jeremićevo bahaćenje po preskupim letovalištima, poslanik SNS Bratislav Jugović kaže za Objektiv da je očigledno da Vuk letuje na mestima gde mu je najprijatnije, makar ona bila i papreno skupa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Svako letuje gde se lepo oseća, pa zašto bi Vuk Jeremić bio izuzetak! Mislim da on ovde letuje besplatno i da svoje luksuzno letovanje nije platio novcem, već saradnjom sa neprijateljima Srbije. Ako znamo da je jedan od skrivenih vlasnika tog hotela šef albanske mafije, onda je više nego očigledno da bojkot opozicija služi interesima moćnika iz susednih država. Jeremić je jedan od najistaknutijih lidera takve opozicije koja ima više kontakata sa kontroverznim moćnicima iz regiona nego članova glavnog odbora partija koje su kupovali – smatra Jugović.

Podsetimo, 2019. je podgorička firma “Spencer & hill“ bivšeg košarkaša Nikole Pekovića preuzela hotelsku kompaniju “Maestral turs” biznismena Blaža Dedića kojeg su srpski mediji povezivali sa Darkom Šarićem koji se tereti da je organizator kriminalne grupe koja je “oprala” više od 20 miliona evra, stečenih krijumčarenjem kokaina. Pekoviću je Darkov mlađi brat Duško Šarić venčani kum.

Očigledno je da Jeremića posebno uzbuđuje kada se kreće u kriminalnom miljeu ili sklapa određene poslovne i privatne aranžmane sa žestokim momcima. On je to posebno dokazao saradnjom sa međunarodnom mafijaškom hobotnicom u kojoj su njegovi prijatelji, sa bivšim šefom kineske kompanije CEFC Patrikom Hoom na čelu, obrnuli milione evra od kojih je i sam Jeremić masno profitirao.

ZA VUKA NEMA SKUPOĆE

Podsetimo da je Jeremić i početkom ove letnje sezone uživao u skupom odmaralištu, ali je tada izabrao hotel „Izvor” u Aranđelovcu. To je jedan od najskupljih hotela, gde dan boravka košta od 150 evra pa naviše. Krio se i tada Jeremić od sunca izležavajući se na udobnoj ležaljci, ali oštrom oku našeg foto-reportera nije mogao da promakne. Uslikan je kako se brčka u hotelskom bazenu, ali i zabavlja uz mobilni telefon i ispija koktele.

Tako je lider Narodne stranke bio uhvaćen na preskupoj lokaciji za običnog građanina Srbije, ali ne i za njega, koji važi za jednog od naših najbogatijih političara. Jeremić je tada, kako je već pisao naš list, bio na vikend-odmoru posle onog, sada već čuvenog, debakla ispred Predsedništva, gde je sa partijskim batinašima došao da se obračuna sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Piše: Ekipa Objektiva

BONUS VIDEO

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 20. AVGUST

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar