Veselinović REAGOVAO na kampanju Đilasa i Jeremića protiv njega: Napadaju nas da RASIPAMO glasove (FOTO)

Mlađan Đorđević je pre nekoliko dana na Tviteru napao lidere pokreta "Ne davimo Beograd"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Wikipedia/Medija centar Beograd, Printscreen

Dobrica Veselinović, lider pokreta Ne davimo Beograd reagovao je na orkestrirani napad koji su predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izveli preko Mlađana Đorđevica i Vladimira Gajića.

Naime, Veselinović je objasnio koji je razlog njihovog sramnog ponašanja rekavši da ih napadaju da ruše jedinstvo i rasipaju glasove ostatka opozicije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Opozicija nas napada da rušimo jedinstvo i rasipamo glasove – kazao je Veselinović.

 

Foto: Blic

Da podsetimo, funkcioner Vuka Jeremića, član Narodne stranke, Vladimir Gajić, je posle lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa udario na pokret “Ne davimo Beograd”.

Pretenciozni Đilas predstavlja svoju stranku kao NAJMOĆNIJU u opoziciji: Ostale ponižava do SRŽI (FOTO)

– U pravu su što hoće samo na izbore… hvala Bogu – napisao je Vladimir Gajić na Tviteru kao odgovor na tvit Dobrice Veselinovića, aktiviste “Ne davimo Beograd”:

– Iz krvi komunista i rodoljuba nicale su pesnice bunta i opomene, pesnice revolucije, pesnice slobode. Streljali su nas ali nikada nisu ubili, nikada pokorili. Mi smo zgazili mrak i suncu oslobodili put – napisao je Veselinović.

Mlađan Đorđević, jedan od najbližih saradnika i kum Dragana Đilasa je pre nekoliko dana na Tviteru napao Nebojšu Zelenovića i predstavnike pokreta “Ne davimo Beograd”, optužujući ih za saradnju sa Sorošem aludirajući da su strani plaćenici.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar