Đilasov omiljeni reditelj UVREDIO celu naciju, uvukao i Novaka u svoju mržnju: “Srbi su ODVRATAN narod!”

Sramno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: N1/Printscreen

Reditelj i profesor FDU Nebojša Romčević čest je i omiljen sagovornik u medijima koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa. Ovaj dramski pisac tamo dobija prostor da pljuje sopstveni narod i državu.

Naime, ovog puta je u svoju mržnju uvukao i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, kog je Romčević iskoristio kako bi još jednom preko svojih usta prevalio najtežu pljuvačinu i na taj način pokušao da ponizi državu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mali je Novak (Đoković) da izleči komplekse ovog odvratnog naroda – napisao je Romčević na svom Tviter nalogu.

Nakon ove poruke podigla se velika prašina na Tviteru, pa su ljudi ostavaljali osuđujuće komentare ističući da naš narod nije odvratan:

– Zašto odvratan narod? Nećete čuti stranca da tako nešto kaže za svoju zemlju. Ko je god živeo u inostranstvu to najbolje zna… Isti Novak se ponosi svojom zemljom.

– Ima nas neodvratnih..

– Gospodine, idite vi kod nekog drugog naroda,pa budite srećni,a ostavite nas ,takvi kakvi smo. A odvratni,nismo.

– Neko ko može ovo da napiše treba da se duboko zamisli nad samim sobom. Odvratni narod ti inače obezbeđuje platu. – samo su neki od komentara na Romčevićevu poruku mržnje.

Podsećamo, Đoković je juče izgubio šansu da osvoji medalju u pojedinačnoj konkrenciji na Olimpijskim igrama, a nakon toga je istakao da neće igrati ni za treće mesto u mix-dublu.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (34)

  1. narod koga su petsto godina gazili turci a onda idu tamo da suncaju dupe pljuje vise po svojim precima i po sebi nego romcevic.i to s djokovicem;da su umesto ustajanja u tri ujutu i buljenja u televizor srbi izasli na ulice sa metlama u rukama,srbija bi blistala.umesto toga posle spavanje na radnom mestu ili trucanje po kaficima...

    Odgovori

Ostavite komentar