Majiću, koga ti predstavljaš? Državu Srbiju ili Natašu Kandić? (FOTO)

Sastanku su prisustvovali Nataša Kandić i Stevan Dojčinović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Twitter/Printscreen

Miguel Berger, državni sekretar nemačkog saveznog Ministarstva spoljnih poslova, sastao se juče sa novinarima, predstavnicima civilnog društva i opozicije u Beogradu.

Sastanku su prisustvovali Stevan Dojčinović, glavni i odgovornik urednik KRIK, kao i Nataša Kandić, osnivač Fonda za humanitarno pravo u Srbiji.

Ipak, interesantno je da se među njima našao i aktivni sudija Miodrag Majić. Međutim, s obzirom na to da je Majić zaposlen u srpskom pravosuđu, postavlja se pitanje koga je on konkretno predstavljao na tom sastanku? Državu Srbiju ili nevladin sektor?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsećamo, sudija Miodrag Majić poznat je javnosti od ranije zbog oslobađajuće presude “gnjilanskoj grupi” koja je zverski mučila i ubijala Srbe i Rome na prostoru Kosova i Metohije. Takođe, poznat je i po oslobađanju lica koje je bilo osuđeno za obljubu trinaestogodišnje devojčice jer je, kako je on obrazlažući presudu istakao “da je to uobičajeno ponašanje pripadnika romske nacionalnosti”.

 

– Sastanci sa novinarima, predstavnicima civilnog društva i opozicije u Beogradu. Od ključnog je značaja za sveobuhvatniju sliku situacije u Republici Srbiji. Potreban je napredak u pogledu slobode izražavanja, međustranačkog dijaloga i vladavine prava – napisao je Miguel Berger na Tviteru.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Šte je tu čudno i iznenađenje? Pa isti taj sudija na sva usta pljuje po tužilaštvu za istragu i optužnicu protiv Belivuka i mafije, tvrdeći da je to knjiški primer kako ne treba da se radi !!! Naravno da veleizdajnik i plaćenik radi za gazde iz senke koji ga plaćaju i diktiraju šta da kaže. O ostalima na toj večeri izlišno je trošiti reči - bagra i smeće

    Odgovori
  2. Господин Бергер се састао са својим стално запосленима и хонорарним радницима, ништа неуобичајено

    Odgovori
  3. Nesto me memorija napusta ali zar ne bese da funkcioneri moraju prijaviti sastanke sa stranim Drzavnicima, verovatno nije prvi put tako da ima elemenata za u najmanju ruku suspenziju ili otkaz odnosno disciplinska komisija.

    Odgovori

Ostavite komentar