Vukovi batinaši nasrnuli na gradonačelnika Bora: Jeremićevi saborci polivali vodom i pesničili Milikića

Veći incident je sprečen zahvaljujući prisebnosti meštana okupljenih u sali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Na skupu meštana i predstavnika lokalne samouprave i Ministarstva rudarstva, došlo je do incidenta kada su članovi Narodne stranke, među kojima je bio i Aleksić, prvo verbalno napali gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića, a potom ga je jedan od njih gađao u glavu plastičnom flašom i nasrnuo pesnicama na njega

U Krivelji, gde su se danas okupili meštani i predstavnici lokalne samouprave i Ministarstva rudarstva i energetike, došlo je do incidenta – članovi Narodne stranke, među kojima je bio i Miroslav Aleksić, prvo su se verbalno sukobili sa gradonačlenikom Bora Aleksandrom Milikićem, a onda je jedan od predstavnika NS nasrnuo na Milikića i polio ga vodom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Milikić kaže da se sa njim, kada je krenuo u toalet, najpre verbalno sukobila grupa ljudi, među kojima su bili pojedini odbornici opozicije u borskom parlamentu, a potom ga je jedan od mladića, čiji mu je identitet nepoznat, napao fizički. Polio ga je vodom, gađao u glavu plastičnom flašom, psovao i potom nasrnuo pesnicama na njega. Veći incident je sprečen zahvaljujući prisebnosti meštana okupljenih u sali. Mladić je udaljen iz sale u kojoj se održavao zbor, a gradonačelnik Bora je nastavio razgovor sa meštanima.

Goran Ješić poručio Gajiću i Jeremiću: Vi ste filijala MORONA i DOUŠNIKA! 

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar