Pronašla muža u hotelskoj sobi sa PROFESORKOM: Usledilo je šamaranje, a onda se uhvatila za glavu (VIDEO)

Nije znala šta kakvu će grešku napraviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Jam press/thesun.co.uk printscreen

Jedna Indijka iz Džaipura dobila je informaciju da joj se suprug krije u obližnjem hotelu u društvu žene.

Kako nedeljama gotovo i da nije dolazio kući nakon poslednje svađe sa živčanom suprugom, očito da je u međuvremenu pronašao novu ljubav. Što je njoj užasno teško palo.

Zato je pozvala policiju da joj pravi društvo prilikom otkrivanja preljube, upozorivši ih da neće blagonaklono gledati na par u hotelskoj sobi.

Kada je spremačica otvorila vrata sobe, u krevetu su zaista bili njen suprug i ljubavnica. Žena je skočila na ljubavnicu i dok je još spavala, prebila ju je, udarivši joj nekoliko šamara i čupajući je za kosu.

Snimak tuče možete pogledati OVDE.

Dok je njen suprug pokušavao da je zaustavi, ona je i njega gurnula. Ono što je podiglo puno prašine u tamošnjim medijima je što policija prstom nije mrdnula na nasilje koje se odigravalo pred njima.

Snimak tuče dve žene je jako lošeg kvaliteta i u međuvremenu je sklonjen sa svih društvenih mreža, Foto: Jam Press/thesun.co.uk printscreen

Na kraju šaketanja i šamaranja, prevarena supruga se uhvatila za glavu kada je videla da je pretukla profesorku koja predaje njenoj ćerki geografiju u školi.

Prema pisanju indijskih portala, supruga se prvo izvinjavala profesorki na prebijanju, shvativši da će joj dete trpeti posledice u školi, a onda se ipak pokajala zbog finoće i nastavila je da je psuje.

Policija Džaipura suspendovala je pripadnike svoje jedinice što nisu reagovali na licu mesta. Štaviše, što su krenuli sa ženom u hotel znajući šta će da uradi svom suprugu, a da je pritom nisu zaustavili.

Profesorka je podnela tužbu protiv supruge svog dečka, što ju je pred kamerama pretukla i ukaljala joj ugled.



Izvor: TheSun

Komentari (2)

  1. Naravno da je u pitanju njen ugled. Sta nju briga ako je njen decko ozenjen, to je vec njegov problem a ne njen. Sta bi rekli na primer da uopste nije znala da je on ozenjen. To su gospodja koja je navodno povredjena i njen muz trebali da sami rese problem koji je nastao sa njegovom prevarom.

    Odgovori

Ostavite komentar