Đilas NAREDIO: Moramo od Marka Mesara i Velje Nevolje napraviti žrtve i izvući ih iz PRITVORA (VIDEO)

Lideru Stranke slobode i pravde očigledno nije važno to što su Veljko Belivuk i Marko Miljković ubijali, klali i mučili ljude

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic

Kao što su nekada pojedinci izvlačili iz zatvora Milorada Ulemeka Legiju i Zvezdana Jovanovića, tako sad televizija N1, koja je pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pravi alibi za Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara.

Naime, Đilasu nije važno to što su Veljko Belivuk i Marko Miljković ubijali, klali i mučili, i nije mu važno što su preko advokata lagali i obmanjivali javnost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jasno je da je Draganu Đilasu najbitnije da im se da alibi i da se javnosti predstavi da su mafijaškim koljačima i ubicama ugrožena ljudska prava.

– Belivukov iskaz javnosti je hipotetički mogao dati njegov advokat. Ali, šta advokati pričaju sa svojim klijentima u zatvorskim prostorijama, to ostaje samo za njihove uši, bar po Ustavu Srbije i evropskoj Konvenciji za zaštitu ljudskih prava i zato advokati od uprave za izvšenje krivičnih sankcija traže hitno sprovođenje istrage – kazali su na televiziji koja je pod Đilasovom uređivačkom kontrolom.

Pogledajte prilog u nastavku:

BONUS VIDEO: 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. VISE COVEK NIJE SIGURAN DA JE SA OVOM OSOBOM SVE UREDU,POSLE SVEGA.STA LI ZAMISLJA BAS ME INTERESUJE .MISLI LI DA JE TOLIKO SVEMOGUC I DA MOZE SVE.PA AKO JE TAKO STO NEPOMOGNE SVOJOJ DRZAVI,ILI CE TO DA RADI KADA DODJE PONOVO NA VLAST.MOZDA OVI DUZEBRIZNICI IZ EVROPE BI ISTO TO ZELELI ALI STACEMO SA NARODOM KADA GA NI ULUDILU NECE PA NECE.A NAROD SE IPAK PITA.DEMOKRATIJA , KOJA TAKO KAZE DA TREBA.ON DA POSLE SVEGA ZAHTEVA OD DRZAVE PROPISE KAKO DA SE SPROVEDU IZBORI.PITAM SE KO JE OVDE ,,LUD,, DOTICNI GOSPODIN ,EU, DRZAVNO RUKOVODETVO ILI JA KAO OSOBA KOJA NEMOZE DA SHVATI PRLJAVE IGRE I SULUDE KOMBINACIJE.ZIVELA SRBIJA.

    Odgovori

Ostavite komentar