FAŠISTIČKI udar Jeremićevog funkcionera na struku: Gajić napao Kona zbog vakcina – “Jevrejin ovo govori?”

Gajić burnuo reagovao na objavu epidemiologa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Advokat Vladimir Gajić, desna ruka lidera Narodne stranke Vuka Jeremića,  burno je prokomentarisao na društvenim mrežama izjavu epidemiologa dr Predraga Kona.

Gajić naglasio da je Kon Jevrejin, što je javnost osudila nazivajući takav Gajićev postupak fašističkim. Naime, spornom objavom Gajić je uvredio Kona, na nacionalnoj osnovi, i to samo zato što je, povodom mogućih narednih akcija vlasti oko suzbijanja koronavirusa, epidemiolog rekao da je “racionalno je razmišljati o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Očigledno da je Gajića ova izjava epidemiologa posebno pogodila, te izazvala i burnu reakciju čiji je epilog objava na Tivteru i vređanje člana Kriznog štaba dr Kona.

Gajić je na tviteru napisao: “Kon: Racionalno je razmišljati o odvajanju vakcinisanih i nevakcinisanih. Jel moguće da jedan Jevrejin ovo govori?“, upitao je Gajić.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Gajić menja sranke i tako promoviše sebe kao advokat!!. Čudi me da nije on advokat Belivuku, jer uvek bira kriminalce od kojih dobro zaradi!!!!.

    Odgovori
  2. Nije ovo Gajiću prvi ispad! Gajić je kao i njegov šef pritajeni fašista, a dr Kon je pre svega poštovanja vredan čovek i stručnjak! I veći Srbin i od Gajića i od Jeremića!

    Odgovori
  3. Ovo od ljudske vrste je skrenuo sa kompasa. Pa sta se desava sa njim, da li mu neko prejako drma kavez? Sram ga bilo.

    Odgovori

Ostavite komentar